Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Droogrekken

16 resultaten
Bekijk de TOP 10

Droogrek of wasrek kopen bij GAMMA

Met een droogmolen in je tuin of op je terras heb je een wasrek of droogmolen nodig, ideaal om je was op een natuurlijke manier te laten drogen. Dat is zowel goed voor jezelf als voor je omgeving. Ontdek hieronder een paar handige tips zodat je snel je ideale droogmolen of wasrek vindt.

Gebruiksvriendelijke droogmolen

Een droogmolen moet superstevig maar liefst ook licht zijn. Dit is mogelijk dankzij het knappe ontwerp van een Brabantia topspinner. Zo is de paal heel sterk en stabiel verankerd in de grond, terwijl je de wieken makkelijk ronddraait met een duw. Je hoeft je dus zelfs niet te verplaatsen als je de was ophangt. De totale drooglengte is bij grote modellen tot 50 m, waardoor je dus alle kleren en linnengoed van de hele familie ophangt. Handig als je bijvoorbeeld verschillende wasmachines na elkaar insteekt en alles tegelijk wilt ophangen. Aan het uiteinde van de droogarmen heeft een Brabantia droogmolen ook kledinghaakjes, wat het makkelijk maakt om daar je jassen aan op te hangen met kapstokken.

Duurzaam droogrek, zowel voor binnen als buiten

Als je was droog is, klap je een droogrek of droogmolen liefst heel eenvoudig in elkaar. Bij grote modellen buiten laat je deze soms graag op je terras of in je tuin staan. Hiervoor koop je modellen die geschikt zijn voor buitengebruik en voorzien zijn van een beschermhoes. De ideale droogmolen heeft de vorm van een boom, omdat je hier de meeste was aan kunt ophangen. Voor stevigheid kies je een topmerk als Brabantia, omdat iedereen Brabantia kent omwille van de hoogwaardige huishoudartikelen.

Droogrek en droogmolen eenvoudig online bestellen

In de webshop vind je de instelbare hoogtes bij elk droogrek. Handig om weten, zodat je comfortabel onder de droogmolen staat als je de was ophangt. Zo kan je hem eenvoudig op je gewenste hoogte verstellen. Wil je bijvoorbeeld beddengoed drogen dat wat zwaarder is, dan plaats je de droogmolen eenvoudig in de laagste stand. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle droog- en strijkmiddelen in huis.

Recent bekeken