Huishoud kopen bij GAMMA

Een volledig frisse schoonmaak van je woning? Daar geniet je dubbel en dik van. Zeker als de lente begint, je een groot feest voorbereidt of gewoon elke dag van piekfijne orde geniet: dan maken de GAMMA huishoudproducten het schoonmaken zoveel makkelijker!

Duurzame onderhoudsproducten

Een krachtige ontstopper, reinigingsmiddel of detergent? Ontdek nu ook duurzame onderhoudsproducten die dezelfde krachtige werking hebben als chemische schoonmaakproducten. Soluvert is een duurzaam merk met betrouwbare reputatie. Bovendien is het ook veel gebruiksvriendelijker, omdat het de kans op huidirritatie aanzienlijk verkleint. Ben je extra gevoelig, dan koop je best speciale huishoudhandschoenen.

Degelijke deurmatten

Als je stof en vuil in huis kunt vermijden: zoveel te beter. Daarom heb je een stuk minder werk in huis als iedereen zijn voeten afveegt aan een degelijke deurmat. In de GAMMA-webshop ontdek je hierin diverse soorten. Een grove deurmat is bijvoorbeeld uiterst geschikt aan je buitendeur, terwijl een laagpolige deurmat in je gang stijlvol is en tegelijk de laatste restjes vuil tegenhoudt.

Zuiverende vochtopnemers

De vochtigheidsgraad in je woning regel je makkelijk met vochtopnemers, met professionele merken als Rubson en Qlima. Met luchtreinigers haal je zo frisse, pure lucht binnen en ben je zeker van een antibacterieel, stofvrij en gezond binnenklimaat. Een luchtbevochtiger met ionisator vermindert de uitstoot van bacteriën aanzienlijk. Met professionele merken geniet je van zuivere, natuurlijke lucht. Ook koop je een ultrasoonbevochtiger als je een heel geruisarm toestel in huis wilt halen. Voor nieuwbouw en renovatieprojecten huur je ook eenvoudig een bouwdroger.

Huishoudproducten en bouwdroger online bestellen

Werkelijk elk hoekje poets je grondig met alle huishoudmiddelen, zoals emmers, dweilen, bezems, reinigingsdoekjes en sponsjes. Ook voor specifieke huishoudklusjes zoals ramen wassen vind je aangepaste ruitenwassers en sponsjes voor ramen. Zo koop je een handige trapladder om hoge kasten en plafonds te reinigen. Voor grote bouwwerken is het huren van een bouwdroger vaak goedkoper. Daarom bieden we bij GAMMA ook professioneel huurgereedschap aan via de GAMMA-webshop.

Recent bekeken