tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Strijkplank & hoezen

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Strijkplank en strijkplankovertrek kopen bij GAMMA

Strijken is een plezier met de juiste strijkplank. Daarom helpen we je in de GAMMA-webshop met de juiste informatie. Ontdek hieronder hoe je de beste strijkplank en strijkhoes koopt.

Ideale strijkplank: da’s makkelijk strijken

Of je nu liefst staand of zittend strijkt: bij een perfecte strijkplank kies je comfort-op-maat. De hoogte is dan traploos verstelbaar en de plank heeft een makkelijke schoudervorm. Zo kan je eenvoudig hemden strijken. Als je strijkplank aan deze volwaarden voldoet, dan haal je een hoogwaardige strijkplank in huis.

Brabantia strijkplanken

Onder alle strijkplanken zijn de Brabantia-modellen gekend voor dit persoonlijk comfort. Zo kies je uit verschillende groottes en bijhorende opties en strijkhoezen, zodat strijken makkelijk en aangenaam is. Brabantia is ook onder alle huishoudartikelen een steevaste meerwaarde.

Soorten strijkhoezen

Een strijkplankovertrek die perfect past? Dan hou je best rekening met de grootte van je strijkplank. In de webshop kies je uit vele Vileda en Brabantia stretchhoezen tot universele overtrekken. Per hoes vind je info over hoe je de strijkhoes makkelijk vastmaakt aan de strijkplank.

Je strijkplank en strijkhoes eenvoudig bestellen

In de webshop vind je de instelbare hoogtes bij elke strijkplank. Handig om weten, zeker als je een model kiest dat je op verschillende hoogtes kunt verstellen. Aanvullend koop je wasmanden en kapstokken om je strijk mooi op te hangen. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle droog- en strijkmiddelen in huis.

Recent bekeken