Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Essentials
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Schuifrailsystemen

19 resultaten
Bekijk de TOP 10

Schuifrailsysteem kopen bij GAMMA

Een schuifdeur monteren is niet moeilijk, ook niet als je een beginnende klusser bent. Met een schuifdeur in je loft of woning kan je ruimtes optisch vergroten of afsluiten wanneer je dat wenst. Ontdek ook schuifrailsystemen voor kleine en grote kasten in je badkamer of keuken. Zo richt je meubels heel praktisch in.

Welke schuifrail kopen?

Het type schuifdeur is heel belangrijk. Kies bijvoorbeeld tussen een rol- of hangsysteem. Handig is om een totaalpakket te kopen in je GAMMA winkel. Dan krijg je advies over de montage. Heb je al een schuifdeur en kastjes, dan volstaat het om schuifrail accessoires te kopen.

Schuifrailsysteem voor je kast

Meet de inbouwhoogte en inbouwbreedte, zowel onder, boven als links en rechts. Dan ken je de juiste afmetingen voor je schuifrail. Ben je ook op zoek naar panelen om je eigen schuifdeur te maken? In de webshop vind je alle meubelpanelen. Zo maak je eigen meubels die functioneel zijn en er precies uitzien zoals jij wenst. In de webshop vind je ook bijhorend meubelbeslag.

Loftdeur in schuifdeursysteem

Schuifdeuren zijn bijzonder esthetisch, zeker in een loft of moderne woning waar je de ruimte optisch wilt vergroten. Bij GAMMA vind je een ophangsysteem voor een zware, houten deur. Dit schuifdeursysteem vind je ook voor schuifdeuren en schuiframen voor buiten.

Schuifdeursysteem in je badkamer

Een schuifdeur past ook heel mooi bij je badkamer. Je kan de panelen impregneren, zodat ze optimaal beschermd zijn tegen vocht. Ook vind je schuifdeuren die al voorbehandeld zijn of vervaardigd zijn uit een waterbestendige toplaag. Ook voor badkamerkastjes vind je schuifrails die je eenvoudig monteert met ijzerwaren.

Recent bekeken