Meubelbeslag accessoires kopen bij GAMMA

Dagelijks open of sluit je laden met handgrepen. Daar sta je doorgaans niet bij stil, tot wanneer een lade blokkeert. Gelukkig heb je soms maar weinig meubelbeslag nodig om de lade te herstellen. Daarom vind je in de webshop ladegeleiders en rails voor een snelle reparatie. Daarnaast biedt GAMMA ook stevige schragen en plankendragers om planken stevig aan je muur te verankeren. Of wat dacht je van stevige tafelpoten voor meubels in huis? Zoek je naar hoogwaardig meubelbeslag, dan vind je het dus zeker in je GAMMA webshop.

Kies bewust voor duurzaam meubelbeslag

Als doe-het-zelver kom je vaak in aanraking met zaken die te maken hebben met duurzaamheid, zonder dat je je daar zelf bewust van bent. Daar brengen we bij GAMMA verandering in! Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van lades. Met hoogwaardig raam- en deurbeslag verstevig of vervang je bestaande panelen en planken, zodat je heel wat geld bespaart, want met het GAMMA-klusadvies zijn kleine klussen makkelijk zelf uit te voeren. Vervangen is dus niet altijd nodig. Een sterk staaltje duurzaamheid!

Alle meubelbeslag online kopen

Dagelijks volgen GAMMA-experten de technische specificaties van meubelbeslag op en informeren je graag over hun kwaliteit. Hiervoor vind je bij elk type meubelbeslag en handgrepen de juiste informatie over afmetingen en toepassingen. Bestel je bovendien voor 21.00 uur vandaag, dan heb je morgen je levering al in huis. GAMMA is jouw solide partner voor alle duurzame ijzerwaren, elke dag.

Recent bekeken