Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Keukenkranen

86 resultaten

Keukenkraan kopen bij GAMMA

Ben je graag bezig in je keuken, dan hecht je veel belang aan een functionele keukenkraan die tegelijk een eye-catcher is. Ontdek de voordelen van een thermostatische keukenkraan en bijhorende spaarstanden. Zo is je investering in een stijlvolle keukenkraan snel terugverdiend.

Thermostatische keukenkraan

In de keuken is een thermostaatkraan aangewezen. In deze kraan zit namelijk een thermostaat waarbij je de temperatuur eigenhandig kunt regelen. Meestal is 38° C een aangenaam warme temperatuur. Zo weet je altijd precies aan welke temperatuur het water uit je kraan zal stromen. Op deze manier bestaat er dus geen gevaar om jezelf of anderen te verbranden. Zo’n kraan draagt dus sterk bij aan ieders comfort en veiligheid in de keuken. En tot slot bespaar je zo heel wat aan water, omdat je het water niet nodeloos hoeft te laten stromen om de gewenste temperatuur te krijgen.

Waterbesparende keukenkraan

Wil je nog meer besparen op water? Bij GAMMA heb je keuze uit twee spaarstanden bij de aankoop van een waterbesparende keukenkraan. De eerste optie is de eco-click: dit is een ingebouwde weerstand waardoor je de kraan niet direct op de hoogste straalstand zet. De instelbare doorstroombegrenzer is een kunststof ring die minder water laat doorstromen, maar wel met dezelfde kracht aan waterstralen. Met een knopje aan de zijkant kan je dus zelf de doorvoersnelheid van het water op elk moment controleren. Zo verbruik je makkelijk tot de helft minder water!

Keukenkraan accessoires eenvoudig bestellen

In je GAMMA webshop kan je aparte kraanonderdelen kopen, zoals een sproeiknop. Je kraan eigenhandig vervangen of een nieuwe kraan installeren doe je dus heel makkelijk. Kies ook voor andere ruimtes uit alle soorten kranen en bespaar tientallen euro’s uit aan waterverbruik zonder dat je daar iets extra voor hoeft te doen. Een duurzame kraan werkt dus net zoals een gewone kraan, alleen is je verbruiksfactuur opmerkelijk lager. Met een Grohe keukenkraan haal je duurzaamheid aan de beste kwaliteit in huis.

Recent bekeken