Keukens kopen bij GAMMA

Een keuken komt werkelijk tot haar recht als je alles naar je eigen hand kunt zetten. Je eigen werkblad, kasten, laden en keukentoestellen. Hoe fijn is het niet om alles slim te organiseren? Dan blijft er zoveel tijd méér over om gezellig te koken en te tafelen.

Keukenkasten en werkbladen

Voordeel bij GAMMA is dat verschillende reeksen keukenkasten bij elkaar passen. Zo kan je ervoor kiezen om bepaalde planken bijvoorbeeld te vervangen of kan je meteen nieuwe meubels installeren. Daarbij kies je uit onder- en bovenkasten, diepe wandkasten of handige kasten met ruimte voor een spoelbak of gootsteen.
Nadien werk je deze af met een keukenwerkblad in eik, beuk, noten, donker beton, zwart graniet of modern wit. Je merkt: keuze genoeg. Voor de afwerking selecteert GAMMA haar keukens op kwaliteit zodat je keuken bestand is tegen water en heel makkelijk te poetsen is. En dan hoef jij enkel nog je favoriete stijl te kiezen. Zo kan je voluit leven in de keuken en genieten.

Keukentoestellen

Als je van ingebouwde keukentoestellen houdt, ben je bij GAMMA op de juiste plaats. Zo creëer je effen vlakken waar je makkelijk kunt schoonmaken en je elektrische toestellen beschermd zijn tegen vuil en stof.
Een koffiezet, microgolf of professionele dampkap en kookplaat? Bij zowel kleine als grote apparaten geniet je van betrouwbare merken en ook van A-klassen die je helpen besparen op energie.

Je keuken bestellen?

Een diepvriezer, frigo, vaatwasser of oven kan je met GAMMA keukens perfect plaatsen, omdat deze op elkaar afgestemd zijn. Hetzelfde geldt ook voor jouw dampkap of keukenverlichting. Vaak is het dus slimmer om dit meteen als één geheel aan te kopen, zodat de afmetingen meteen goed zitten.
Vraag jouw GAMMA expert in de winkel hier zeker om meer uitleg. Dan krijg je meer info over garantietermijnen en de GAMMA montageservice.

Recent bekeken