• Perfax
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Behanglijm

21 resultaten
Bekijk de TOP 10

Behanglijm kopen bij GAMMA

Behanglijm kopen? Als je jouw huis aan een make-over onderwerpt of net voor het eerst aankleedt, mag behang niet ontbreken. Om dit zo mooi mogelijk op de muur te krijgen, is de juiste lijm om de muren in te lijmen een must. Afhankelijk van het type behang zijn er verschillende soorten op de markt. Bij GAMMA vind je eenvoudig en snel de passende behanglijm voor jouw muur voor een strak eindresultaat.

Vliesbehanglijm

De eerste stap bij het bepalen van het juiste type lijm is na te gaan welk soort behang je wilt lijmen. Kies je voor vliesbehang? Dan is vliesbehanglijm de logische keuze. Kies voor kant-en-klare vliesbehanglijm en ga meteen aan de slag. Even de muur inlijmen, vliesbehang recht tegen de muur plakken en klaar. De lijm is makkelijk uitstrijkbaar. Ben je na verloop van tijd jouw behang beu? Dan scheur je het zonder problemen weer van de muur. Bij GAMMA vind je alle types behanglijm van betrouwbare merken aan de meest voordelige prijzen.

Behanglijm glasweefsel

Glasweefselbehang op jouw wand? Dan is behanglijm voor glasweefsel de geschikte behanglijm. Dit is lijm met een zeer hoge kleefkracht. Ook hier lijm je baan per baan de muur in. Nadien plak je het glasweefselbehang op de muur voor een geheel eigen accent. Enkele belangrijke zaken om niet uit het oog te verliezen: zorg ervoor dat de wand op voorhand is schoongemaakt. Doe je dit niet, dan is loslatend behang en een oneffen behang vaak het eindresultaat. Noteer vooraf ook best even waar vaste objecten zoals schoorstenen en stopcontacten gelegen zijn.

Behanglijm kopen bij GAMMA? Bestel nu direct online en krijg jouw aankoop morgen thuis geleverd. Bovendien kan je ook voor deze klus een beroep doen op onze Montageservice. Wij behangen, jij geniet. Steek je toch zelf de handen uit de mouwen? Bekijk dan zeker even onze tips behangpapier verwijderen en behangen met vliesbehang.

Recent bekeken