Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kleerkasten

18 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kleerkast kopen bij GAMMA

Handig toch als je voldoende ruimte hebt in je kleerkast? Kies daarom voor extra veel plaats in je kasten, zodat alles netjes staat of ligt. Geen dubbel werk meer om alles opnieuw te verleggen. Daarom denkt GAMMA ook altijd heel praktisch met je mee. Ontdek hieronder hoe je met een GAMMA kleerkast slim organiseert en alle kleren stijlvol in je kasten hangt en legt.

Je kleerkast? Da’s slim organiseren

In een kast wil je veel kwijt: kleren, kapstokken, boxen en schoenen. Voor een berging volstaat het om opbergen functioneel in te richten, zoals met rekken en plastic boxen. Een kleerkast of garderobe is vaak het hoofdaccent in een slaapkamer. Met wandverlichting en aparte ruimte om je aan te kleden maak je er zelfs een modieuze dressing room van. Zo vind je spiegels en tapijten om je kleedruimte volledig af te werken. En in je webshop vind je bij elke kast de nodige informatie over kleuren, materialen, afmetingen en montage. Perfect mogelijk dus om alles online voor te bereiden.

Hedendaagse collectie kleerkasten

Ontdek de moderne en landelijke collecties kleerkasten. In deze twee woontrends vind je veel variatie, omdat de afwerking in details zit. Zo is GAMMA een expert in meubelpanelen, perfect dus om het juiste advies te krijgen voor je kleerkast. Op basis van textuur, dikte van de panelen, afwerking van de hoeken of gladheid kies je dus het uitzicht dat past bij je wooninterieur. Een authentieke kleerkast of een moderne wandkast over de hele muurlengte? Bij GAMMA vind je altijd kleerkasten waar je opvallend veel materiaal kunt opbergen.

Kasten bestellen en laten plaatsen

Als je kasten online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle meubelen al in huis. De meubelpanelen, kast- en wandbeslag plaats je eenvoudig. Heb je toch hulp nodig? Dan installeert de GAMMA montageservice je kast, precies zoals jij dat wenst. Je GAMMA expert draagt zorg voor alle meubelen en monteert alle lade- en kastaccessoires. Voor meubels die perfect passen!

Recent bekeken