Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Wandkasten kopen

4 resultaten

Stijlvolle, ruime wandkast kopen bij GAMMA

Handig toch als je voldoende ruimte hebt in je wandkast? Zo ligt of staat alles netjes weg achter wanden. Ontdek hieronder hoe je met een GAMMA wandkast slim organiseert en alle spullen stijlvol in je kasten hangt en legt.

Je wandkast? Da’s slim organiseren

In een kast wil je veel kwijt: kleren, kapstokken, boxen en schoenen. Voor een berging volstaat het om opbergen functioneel in te richten, zoals met rekken en plastic boxen. Een wandkast is echter vaak het hoofdaccent in je slaapkamer of leefruimte. Zo vind je alle wand accessoires om je wanden volledig af te werken. En in je webshop vind je bij elke wandkast de nodige informatie over kleuren, materialen, afmetingen en montage. Perfect mogelijk dus om alles online voor te bereiden.

Hedendaagse collectie wandkasten

Ontdek moderne en landelijke wandkasten in verschillende afmetingen. In beide woontrends vind je veel variatie, omdat afwerking in details zit. Zo is GAMMA namelijk je expert in meubelpanelen, perfect om het juiste advies te krijgen voor je ideale wandkast. Op basis van textuur, dikte van de panelen, afwerking van de hoeken of gladheid kies je dus het uitzicht dat past bij je wooninterieur. Een authentieke kleerkast of een moderne wandkast over de hele muurlengte? Bij GAMMA vind je altijd kleerkasten waar je opvallend veel materiaal kunt opbergen. Laat je ook verrassen door het slimme ontwerp van ruime badmeubels en bijpassende outlet meubels. Bruynzeel wandkasten zijn ideaal voor jouw badkamer en berging dankzij de hoogglans afwerking voor optimaal onderhoud.

Kasten bestellen en laten plaatsen

Als je kasten online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle meubelen al in huis. De meubelpanelen, kast- en wandbeslag plaats je eenvoudig. Heb je toch hulp nodig? Dan installeert de GAMMA montageservice je kast, precies zoals jij dat wenst en voor ingebouwde wandkasten op maat. Je GAMMA expert draagt zorg voor alle meubelen en monteert vervolgens alle lade- en kastaccessoires. Voor wandmeubels die perfect passen!

Recent bekeken