Je gekozen filters: wis filters
  • Verbinder
Toon meer Toon minder
Meer informatie


4 resultaten
Intensions verbinder gordijnrail Plus wit 2 stuks
4 klantreviews
Kleurfamilie: Wit
Met de Intensions verbinder gordijnrail Plus wit 2 stuks kun je gemakkelijk 2 stuks gordijnrails met elkaar verbinden om de rail langer te maken. Op deze manier kun je ook bij g... Met de Intensions verbinder gordijnrail Plus wit 2 stuks kun je gemakkelijk 2 stuks gordijnrails ...
5.
19
Bekijk alles in verbinder
Intensions 90° bocht + verbinder gordijnrail Plus wit
22 klantreviews
Kleurfamilie: Wit
Met de Intensions 90° bocht + verbinder gordijnrail Plus wit kun je de gordijnrails een hoek van 90° laten maken. Op die manier kun je de gordijnen de hoek om laten lopen. De bo... Met de Intensions 90° bocht + verbinder gordijnrail Plus wit kun je de gordijnrails een hoek van ...
7.
79
Bekijk alles in verbinder
Intensions 135° bocht + verbinder gordijnrail Plus wit
10 klantreviews
Kleurfamilie: Wit
Met de Intensions 135° bocht + verbinder gordijnrail Plus wit kun je de gordijnrails een hoek van 135° laten maken. Op die manier kun je de gordijnen om een lichte de hoek om la... Met de Intensions 135° bocht + verbinder gordijnrail Plus wit kun je de gordijnrails een hoek van...
7.
79
Bekijk alles in verbinder

Gordijnrails accessoires kopen bij GAMMA

Gordijnhaakjes bepalen hoe je gordijn in de plooi valt. Daarom bestaan er gordijnhaakjes voor lichte, zware en middelzware gordijnen. Of je nu een enkele, dubbele of drievoudige plooi wenst, bij GAMMA vind je de geschikte gordijnhaken en andere accessoires om jouw gordijn mooi af te werken.

Stevige gordijnhaakjes

Voor lichte gordijnen, zoals vitrages, volstaan kunststof gordijnhaakjes. Je gebruikt deze haakjes om je gordijnen aan de runners vast te haken. Hoe meer haakjes je gebruikt, hoe fijner het wave-effect van jouw gordijnen is. Voor alle gordijnaccessoires koop je sets van merken als Intensions, Ledent of GAMMA. Deze merken hebben ook afsluitdopjes en soepele gordijnrails die ervoor zorgen dat je gordijnen vlot open- en dichtschuiven. Kies je dus voor één merk, dan weet je dat alle gordijnaccessoires perfect op elkaar aansluiten.
Heb je middelzware of zware gordijnen, dan koop je best gegalvaniseerde plooihaken of insteekhaken. Deze steek je doorheen de plooiband waardoor je zelf de gewenste plooi creëert. Hoe dikker de gordijnstof, hoe breder de plooi. En steek jij de gordijnen van naaldje tot draadje zelf in elkaar, dan vind je ook klittenband of plooiband waarmee je zelf alle gordijnen netjes afwerkt.

Gordijnrunners of gordijnglijders

Gordijnrunners of gordijnglijders blijven doorgaans in de rail zitten, zelfs als je beslist om andere gordijnen te kopen. Daarom beschikt GAMMA over sterke gordijnrunners die combineerbaar zijn met de gordijnrails. Koop je zowel runners als rails van hetzelfde merk, dan weet je dat alle accessoires mooi op elkaar aansluiten. Er bestaan bijvoorbeeld rails die een bocht maken, ideaal dus als je een hoekraam hebt. Voor deze rails vind je ook runners in jouw GAMMA-webshop.

Praktische klemsteunen

Voor rolgordijnen beschikt GAMMA over praktische klemsteunen. Deze bestaan uit stevige witte PVC en een metalen frame. Met de bevestigingsaccessoires monteer je de klemsteunen aan de wand. Vervolgens hoef je slechts de rolgordijnen in de klemsteunen vast te klikken. Benieuwd naar andere mogelijkheden om je gordijn op te hangen? Bekijk dan meteen alle gordijn ophangsystemen.

Recent bekeken