Raamdecoratie

Raamdecoratie kopen bij GAMMA

Bij GAMMA is iedere vorm van raamdecoratie verschillend. Ontdek hieronder welke het beste bij je past.

Raamdecoratie combinaties

Combineer naar jouw smaak en de voordelen die je wenst. Zo haal je maximum voordeel uit jouw ideale raamdecoratie:

Moderne tot landelijke vouwgordijnen
Bij GAMMA heb je keuze uit meer dan 2.700 soorten raamdecoratie. Ga je in de eerste plaats voor sfeer, dan vind je zeker jouw smaak bij vouwgordijnen die in elk interieur passen. Zeker van de wasbare vouwgordijnen kan je eindeloos genieten. Ontdek GAMMA vouwgordijnen in meer dan 15 verschillende kleuren en tinten.

Gordijnen voor maximale privacy
Wil je vooral raamdecoratie kopen omwille van jouw privacy? Met rolgordijnen wordt jouw zicht niet belemmerd, maar kunnen voorbijgangers jouw woning niet binnenkijken. Zo weten mensen niet of je thuis bent of wat er in jouw huis staat. Op deze manier bescherm je jouw woning dus ook tegen inbrekers. Bij GAMMA vind je witte gordijnen met maximale privacy én met sterke lichtinval. Ideaal voor jouw woonkamer en keuken.

Sterk isolerende gordijnen
Wil je vooral de zon buiten houden? Kies dan voor zonwering. Daarmee hou je ’s zomers niet alleen het licht, maar ook warmte buiten en creëer je binnenskamers verkoelende temperaturen. In de winter heeft dit een omgekeerd effect en zal je de warmte langer binnen houden. Verduisterende dubbele plisségordijnen zijn extra isolerend en hiermee kan je bijvoorbeeld extra energie besparen.
Sterker nog: bij GAMMA vind je raamdecoratie met isolerend vermogen. Zeker bij enkel glas kan dit isolerend effect belangrijk zijn. Een plisségordijn met een verduisterende, dubbelgeweven stof is het meest isolerend.

100% verduisterende gordijnen
Gordijnen die ruimtes volledig verduisteren zijn ook nodig: niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook op plaatsen waar je meubels en kunstvoorwerpen wilt beschermen tegen verkleuring bij felle zon.

Advies bij jouw raamdecoratie?

Voor een piekfijne raamdecoratie zit je helemaal goed bij jouw GAMMA. Dat gaat om de kwaliteit van jouw gordijnen en ophangmateriaal, maar ook om het juiste advies van jouw GAMMA expert.
Hulp nodig bij het opmeten of inkorten van kunststof verticale lamellen, of heb je andere vragen voor jouw raamdecoratie? Stel meteen jouw vraag aan de kluschat onderaan deze pagina of bezoek jouw GAMMA winkel.

Recent bekeken