Raamdecoratie kopen bij GAMMA 

Bij GAMMA vind je meer dan 2.700 soorten raamdecoratie online. Lamellen en gordijnen zijn het meest populair, omdat GAMMA kwaliteit biedt voor heel betaalbare prijzen. Voor elke soort raamdecoratie bestaan er standaard gordijnen en lamellen. En tegelijk heeft GAMMA een online maatwerk service waar je zelf je raambekleding samenstelt met alle afmetingen die je zelf wenst. Hierdoor vind je alle soorten lamellen en gordijnen eenvoudig online, voor zowel kleine als grote ramen.

Verschillende soorten raamdecoratie

Lamellen zijn bijzonder gegeerd als raamdecoratie, omdat je hierbij vele soorten lichtinval krijgt naargelang de stand van de lamellen. Bovendien is deze raamdecoratie voor elke kamer geschikt. Houten lamellen zorgen bijvoorbeeld voor een gezellige, warme sfeer. De waterbestendige kunststof en aluminium lamellen, daarentegen, zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Elk type lamel bestel je op maat of kies je eenvoudig uit de standaard jaloezieën en lamellen. Hou je van gordijnen, dan heb je een hele ruime keuze uit zowel lichte als zware gordijnstoffen. Deze zijn uit een hoogwaardige kwaliteit vervaardigd, zodat ze erg mooi vallen en kleurvast zijn. Dankzij de vetafstotende toplaag zijn ze bovendien makkelijk te onderhouden. Bekijk het assortiment Gordijnen online om alle prijzen en modellen eenvoudig te vergelijken. Zijn de gordijnen te lang, dan is het makkelijk om deze in te zoomen of om gebruik te maken van de GAMMA inkortservice. Of je bestelt meteen alle gordijnen-op-maat, zodat je voor elk raam de ideale lengte hebt.

Voordelen van raamverduistering  

Welke raamdecoratie je ook koopt, online vind je heel wat soorten raamverduistering. Vooral de verduisterende rolgordijnen en vouwgordijnen zorgen ervoor dat je overdag bijvoorbeeld naar buiten kijkt, terwijl voorbijgangers geen inkijk hebben. Hierdoor creëer je een diffuus licht dat aangenaam is en waarmee je felle zon vermijdt. Wil je dat bij felle zon ook je huis koel blijft, dan koop je best screens.

Raambekleding voor grote ramen  

Voor grote ramen vind je vele stijlvolle enkele of dubbele plisségordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen of ringgordijnen. Voor zware lamellen of gordijnstoffen beschikt GAMMA over stevige rails en roedes. Ons advies is om voor grote ramen zowel je raambekleding als ophangsysteem tezamen te bestellen, zodat alles perfect op elkaar past. Stel zelf je raamdecoratie samen via de maatwerkservice en je hebt kwalitatieve gordijnen of lamellen voor een heel betaalbare prijs. En ga vervolgens zelf makkelijk aan de slag om je raambekleding te monteren.

Recent bekeken