Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Fakro
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Rolgordijnen

505 resultaten
Bekijk de TOP 10

Rolgordijnen kopen bij GAMMA

Degelijke rolgordijnen herken je door het stevige frame en de accessoires. Niet alleen moet het kleur passen bij je interieur, maar ook mooi in zijn plooi vallen als je ze op- of neerlaat. In deze details scoort GAMMA dus heel goed. Kwaliteit rolgordijnen aan scherpe prijzen. Nu nog een paar slimme tips om de juiste rolgordijnen te kopen.

Kooptips voor je ideale rolgordijn

GAMMA is een kleurspecialist, ook in haar assortiment rolgordijnen. Bloemrijke, gelaagde of neutrale rolgordijnen? Ontdek verrassende motieven, diverse diktes en texturen die ook invloed uitoefenen op de definitieve kleur eens ze in je woning omhoog hangen, in combinatie met de kleur van het kozijn en de binnenmuren.
Makkelijker wordt deze keuze als je nagaat of je voorkeur uitgaat naar doorschijnende of zonsverduisterende rolgordijnen. Want praktisch denken doen we ook! Comfort is ook belangrijk. Stoffen die je bijvoorbeeld makkelijk reinigt met een vochtig doekje, een elektrische bediening, sterk frame: mooi én makkelijk in gebruik, dat is wat je verwacht van je raambekleding. Voor je badkamer nog een belangrijke tip: kies dan zeker voor waterbestendige rolgordijnen.

Verduisterende rolgordijnen

Geniet je ’s avonds van volledige privacy of heb je een volledig donkere kamer nodig om goed te slapen? Belangrijk is dan dat je rolgordijnen perfect op maat zijn van je kozijn én de stof 100% verduisterend is. Deze toppers selecteer je makkelijk in de webshop. Zo ben je ook 100% zeker van je keuze – en nachtrust. In de winter komt daar bij dat zo’n dikke rolgordijnen isoleren en ’s zomers dienen ze dan net weer als ideale zonwering.

Rolgordijnen eenvoudig samenstellen en bestellen

Standaard zijn rolgordijnen 60-270 cm breed en 190-250 cm hoog. Kom je in de webshop afmetingen tegen die te groot zijn voor je raam, dan biedt GAMMA je een inkortservice aan. Aan een kleine meerprijs heb je dan rolgordijnen op maat.
Geen tijd om je gordijnen zelf in te meten of te monteren? Alle raamdecoratie, zoals nieuwe rolgordijnen, jaloeziën of lamellen laat je door de GAMMA montageservice monteren aan kleine prijzen.

Recent bekeken