Vouwgordijnen

Bekijk de TOP 10

Vouwgordijnen kopen bij GAMMA

Wil je een echte sfeermaker in huis halen? Kies voor een vouwgordijn als raamdecoratie. Je hebt bij GAMMA een uitgebreide keuze uit vouwgordijnen in verschillende stofsoorten, kleuren en dessins. Onze vouwgordijnen worden kant-en-klaar geleverd, inclusief alle benodigdheden om de vouwgordijnen aan de wand of het plafond te bevestigen.

Vouwgordijnen met of zonder baleinen

Bij GAMMA kies je uit vouwgordijnen met of zonder baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes bovenaan je vouwgordijn die op regelmatige afstand zitten, zodat je gordijnen bijzonder mooi in de plooi vallen. Voor een strak effect, zonder ongewenste kreuken. Deze baleinen lopen door de stof, in een 'gootje' of 'tunnel' dat daarvoor in de stof genaaid is. Met baleinen wordt het doek gelijkmatiger opgevouwen. Er bestaan vouwgordijnen met baleinen aan de achterkant en voorkant. Wanneer de baleinen aan de achterkant zitten, tegen de raamkant, geeft dit je vouwgordijn een strak en modern uiterlijk. Bij vouwgordijn met baleinen aan de voorkant, de kamerkant, zie je de baleinen juist zitten. Door dit benadrukken, creëer je een speels effect. Als je gordijnstof soepel is, kan je de baleinen ook weglaten. Het vouwgordijn valt dan niet strak naar beneden en wordt ook niet strak omhoog getrokken, maar dat is dan juist de bedoeling: losse plooien en een prettige nonchalance. Zoek je de perfecte afmetingen? Met raamdecoratie op maat ga je zo aan de slag.

Transparante of verduisterende vouwgordijnen

Binnen het assortiment vouwgordijnen heb je ook de keuze tussen verduisterende vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen. Wanneer je een goede nachtrust wil hebben kies je voor verduisterende gordijnen om zo geen licht in de kamer binnen te laten. De lichtdoorlatende vouwgordijnen worden eerder gebruikt in woonkamers, om met de lichtinval te spelen en zo sfeer te creëren.

Gordijnen eenvoudig samenstellen en bestellen

Standaard zijn vouwgordijnen 60-180 cm breed en vanaf 175-180 cm hoog. Kom je in de webshop afmetingen tegen die te groot zijn voor je raam, dan biedt GAMMA je een inkortservice aan. Aan een kleine meerprijs heb je dan alle raamdecoratie op maat.
Geen tijd om zelf je raambekleding te meten of te monteren? Alle raamdecoratie laat je door de GAMMA montageservice aan kleine prijzen monteren.

Recent bekeken