tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Infraroodverwarming

15 resultaten

Infraroodverwarming kopen bij GAMMA

Infrarood is ideaal voor je spieren. De reden hiervoor is dat deze verwarming enkel objecten in een ruimte verwarmt en dus niet de ruimte zelf. Daarom zie je infraroodverwarming heel vaak in wellnessruimtes, terwijl je dat perfect thuis kunt installeren. Ontdek nog andere voordelen bij infraroodverwarming.

Gericht energie verwarmen met infrarood

De vraag of je nu best gas of infrarood kiest, is niet relevant. Heb je geen zonnepanelen en wil je volledige ruimtes in huis verwarmen, dan is gas nog altijd goedkoper. Alleen biedt infrarood een warmte die je niet kan evenaren met gas. Daarom is infrarood uiterst geschikt voor je badkamer bijvoorbeeld. Een klassieke radiator spuwt gewoon warmte uit, zodat je snel warmteverlies hebt bij koudebruggen. Bij infrarood is dat niet het geval: je verbruikt minder energie, omdat je de hele ruimte niet voortdurend op dezelfde temperatuur hoeft te houden.

Veilige infraroodverwarming

Bovendien bedien je infrarood vanop je smartphone, tablet of afstandsbediening. Dat is veilig, omdat je ook de verwarming op elk moment controleert. Ook vind je in de webshop twee IP-beschermingklassen. Dat geeft aan in welke mate de verwarming beveiligd is tegen vocht, water en aanraking.

Lage installatiekosten bij infrarood

Misschien sta je daar niet bij stil, maar ook voor een veilige gasverwarming kies je voor een hoge beveiligingsklasse. Alleen is de installatie van infrarood zoveel eenvoudig en goedkoper. Je hoeft namelijk geen leidingen aan te leggen; alleen een stopcontact volstaat. En natuurlijk een ophangframe waar je het infraroodpaneel wilt ophangen. Wil je naast de extreem lage installatiekosten ook op lange termijn blijven besparen? Koop dat zeker infrarood kwaliteitspanelen, of overweeg om op lange termijn deze infrarood aan te sluiten op groene stroom.

Infraroodverwarming online bestellen

In de online webshop vind je infraroodverwarming in metaal en glas. Ontdek per product welk het best bij je woning past. Bestel je voor 21.00 uur, dan genieten je morgen al van de infraroodwarmte. Nog een belangrijke kooptip: informeer je vooraf goed over de kinetische energie die een paneel uitstraalt. Zo weet je over welke afstand je bepaalde temperaturen krijgt. Als de oppervlaktetemperatuur bijvoorbeeld te hoog is, kan je de infraroodpanelen beter aan het plafond hangen. Wil je een tweede opinie van een expert? Breng dan zeker een bezoek in je GAMMA-winkel.

Energie controleren? Dat heeft z’n voordelen

Naast infraroodverwarming koop je ook alle sanitair eenvoudig online, de manier om je volledige woning energiezuinig te maken. In je badkamer stroomt er namelijk niet alleen warm water door je kranen, maar ook je leidingen. Alleen is water verwarmen soms duur en loopt je energiefactuur vaak op tot 25 %, alleen al voor het opwarmen van water. Dat is toch té veel? Druk deze kosten daarom meteen vanaf de installatie van andere energieklasse A-toestellen, zoals een warmtepompboiler.

Recent bekeken