Verwarming en ventilatie kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je heel wat oplossingen om je woning energiezuinig te verwarmen. Hiervoor heb je keuze uit verwarming die je aansluit op het elektriciteitsnet, op gas of op zonnepanelen. Of je nu met een kleine investering je energieverbruik wilt verlagen of je gaat voor een volledige energietransitie, bij GAMMA vind je meer dan 400 soorten verwarming en ventilatie. Welke je ook kiest, op lange termijn haal je altijd voordeel uit jouw duurzame investering.

Maximum comfort met je verwarming

De beste manier om energiezuinig en comfortabel te wonen, doe je met een slimme thermostaat. Dan kies je zelf op welk moment je een bepaalde temperatuur wenst. Voor grote ruimtes gaat het dan om indirecte verwarming, zoals een kachel of radiator die de hele dag voor een aangename warmte zorgt.
Als je slechts voor een korte tijd snel veel warmte nodig hebt, dan heb je directe verwarming nodig. Daarom is een bijverwarming in je badkamer ideaal, waardoor je in weinig tijd de ruimte lekker warm maakt. Energiezuinig verwarmen is dus een combinatie van de juiste verwarming op elk moment van de dag. Bij GAMMA hebben we een volledig energiedossier waarin je alles te weten komt over de beste verwarming en ventilatie voor jouw woning.

Alle mechanische ventilatie systemen

Ventilatie met een mechanische toe- en afvoer van lucht zorgt voor een constante aangename binnentemperatuur als het buiten te warm wordt. Zelfs op een snikhete dag blijft het dan lekker koel binnen. Bij GAMMA vind je mobiele en split-unit airco’s die je woning afkoelen en geschikt zijn voor zowel kleine als grote ruimtes. Daarnaast heb je ook heel wat keuze uit mechanische ventilatoren en luchtroosters die voor een voortdurende luchtverversing en -afvoer zorgen.

Ventilatie voor je badkamer

In vochtige ruimtes, zoals je badkamer, is een inbouwventilator met vochtsensor aanbevolen. Hierdoor treedt de ventilatie pas in werking als je badkamer te vochtig wordt en schakelt deze automatisch uit als de luchtvochtigheid terug op peil is. Met de GAMMA ventilatiesystemen stem je de ventilatie dus eenvoudig af op elke kamer en bespaar je daardoor heel wat op je energieverbruik. Wil je de lucht ook reinigen, neem dan zeker een kijkje in het assortiment Luchtbehandeling.

Recent bekeken