Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tegelaccessoires

30 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tegelprofiel accessoires kopen bij GAMMA

Leg je zelf vloertegels, dan heb je stabiele tegelprofielen nodig, zoals tegeldragers, tegelroosters en tegelstrips. Een tegelprofiel herken je aan de kunststof kliksystemen die je tussen de voegen of aan de onderste randen van de tegel bevestigt. Ontdek jouw voordelen met tegelprofielen.

Beschermende tegelprofielen

Naast standaard tegelprofielen koop je in de webshop ook vele hoekprofielen voor je tegels. En je raadt misschien al waarom: net de hoeken zijn extra gevoelig voor stoten, splinteren of zelfs barsten. Daarom is een tegel- en hoekprofiel de beste oplossing om zo lang mogelijk van je tegels te genieten.

Moet ik tegelprofielen kopen?

Nee, het is niet altijd nodig, maar wel sterk aan te raden voor de gelijkmatige verdeling van je tegels. Na de afwerking van je badkamer of terras zie je de tegelprofielen niet zitten, maar voel je wel een stabiele demping. Ze hebben hetzelfde effect als grasdallen of grindroosters, maar dan specifiek ontworpen voor vloer, tuin- en terrastegels.

Zichtbare tegelprofielen

Zijn de tegelprofielen wel zichtbaar na afwerking? Dan kies je uit verschillende vormen en kleuren die aansluiten bij je tegels. Zo koop je bijvoorbeeld wandtegels om je lavabo af te werken of keukentegels rondom de gootsteen. Afhankelijk van je stijl kies je uit strakke of ronde tegelprofielen. Voor vloeren kies je meestal rechte profielen. Een overgangsprofiel op je laminaat vloer plaatsen? Ontdek snel hoe je dit best aanpakt.

Eenvoudig tegelaccessoires bestellen

Bij GAMMA vind je de juiste vloerbenodigdheden om je tegelprofielen te monteren. Bestel je vandaag alle tegels voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles thuis geleverd. Heel erg handig dus als je zware bestellingen koopt.

Recent bekeken