Tegels kopen bij GAMMA

Zoek je tegels die duurzaam én betaalbaar zijn? Bij GAMMA selecteren we tegels die bestand zijn tegen vuil, vet en water. Hierdoor heb je weinig onderhoud aan je tegels en blijven deze er als nieuw uitzien. Tegels voor buiten zijn ook bestand tegen vorst of extreme hitte. Dankzij het bijzonder ruime online aanbod vind je zeker een tegel die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

Onderhoudsvriendelijke keramische tegels

Wil je echt “makkelijke tegels” die er als natuursteen uitzien? Dan kies je voor keramische tegels. Dan kan je er echt van genieten, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken om hardnekkige vlekken, slijtage of verkleuring. Dat is immers het voordeel van keramiek: dankzij de glazuurlaag kan je tegels makkelijk beschermen en onderhouden. Zowel voor binnen als buiten heb je een ruime keuze aan keramische tegels waardoor je deze naar wens combineert.

Tegels voor elke vloer of wand

Tegels zijn een ideale manier om de structuur van je woning te accentueren. Met een tegelstructuur is het mogelijk om elke vloer of wand optisch te vergroten of net te verkleinen. Wens je een vloer én wand in dezelfde tegel af te werken, dan is dat ook mogelijk. Dat is bijvoorbeeld praktisch in jouw badkamer of toilet. Zeker in vochtige ruimtes is het een voordeel als je tegels of steenstrips aan de wand hebt die geen water opnemen en makkelijk afwasbaar zijn. Ga je zelf aan de slag? Bekijk dan hoe je zelf keramische tegels plaatst. Bestel vervolgens jouw tegelaccessoires, tegelgereedschap en tegellijm eenvoudig online.

Sterke garage tegels

Zoek je naar tegels voor de garage, dan beschikt GAMMA over extra sterke tegels. Filter daarom in de webshop eenvoudig op vloertegels die minstens 8 mm dik zijn en maximum 45 cm breed zijn. Dan heb je tegels die geschikt zijn voor jouw garage. Kies bij voorkeur ook voor een oneffen tegel, waardoor vuil en vetvlekken minder snel opvallen.

Recent bekeken