Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vloertegels

35 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vloertegels kopen bij GAMMA

Vloertegels kopen doe je niet in een paar muisklikken. Daarom vind je hieronder vijf buitengewoon slimme kooptips. Zo kies je de perfecte vloertegels in de webshop.

Voordelen bij keramische vloertegels

In materiaalkeuze bestaan er twee soorten tegels: namelijk natuursteen tegels en keramische vloertegels. Het laatste type tegel is nu zo divers, dat ze er vaak als natuursteen uitzien en toch alle voordelen van een keramische tegel hebben. Je kan zelfs kiezen voor een extra beschermende toplaag die ervoor zorgt dat je je nooit hoeft zorgen te maken om vlekken of krassen.

Perfecte vloertegel? Perfect totaalplaatje

Kijk altijd naar het totaalplaatje. Je hebt het vast ook al meegemaakt: je koopt iets moois waarvan je denkt dat het “wauw” zal zeggen, terwijl het thuis eigenlijk niet blijkt te passen in je interieur. Wel, om dezelfde reden kies je best ook een vloertegel die even mooi blijft als je er tientallen naast elkaar legt. De perfecte vloertegel krijgt dus waarde in zijn omvang.
Blijf je twijfelen? Ga dan voor een neutrale tegel. Dan ga je niet uitkijken op de keuze van je tegel en ben je op lange termijn zo het best uit met neutrale vloertegels, waarin je variaties hebt van lichtgrijze tot zwarte tinten. Een saaie keuze is dat zeker niet. In grijze tinten vind je bij GAMMA namelijk zoveel variatie, dat je alle tegels terugvindt, zowel met een warme als koele uitstraling.

Makkelijk te onderhouden tegelvloer

Naast de perfect ogende vloertegel kijk je ook naar makkelijk onderhoud. De kleur van jouw tegels bepalen niet alleen je woonstijl, maar ook jouw persoonlijk comfort. In de winkel zijn tegels bijvoorbeeld mooi wit, maar in de keuken laat je al snel vuile vetsporen achter. Bij GAMMA vind je daarom bewerkte tegels die makkelijker te onderhouden zijn dan gladde vloertegels: makkelijk af te wassen, kleur- en slijtvast. Extra tip: Wil je een warm, sfeervol interieur met toch onderhoudsvriendelijke tegels? Vloertegels voelen soms kouder aan dan een houten vloer. Behalve natuurlijk wanneer je voor houten vloertegels kiest!

Werkelijk gepassioneerd door tegels?

Je kan een vloer leggen omdat het praktisch is. Of je kan met vloeren je woning in waarde doen stijgen. Dan kan je bijvoorbeeld wandtegels kiezen die identiek zijn aan je vloer. Zo maak je de ruimte nog groter! Of heb je een groot schuifraam dat uitkijkt op je terras? Overweeg dan terrastegels die identiek zijn aan je tegels binnen. Zo kan je de binnenruimte naar buiten trekken en vergroot je opnieuw het ruimtegevoel. Hou daarnaast ook rekening met je huidige woonstijl. Naast het oppervlak kijk je best ook naar je woonruimte. In welke stijl heb je jouw kamer of leefruimte ingericht? Welke elementen wil je accentueren? Welke kleurtonen zijn dominant? Zo kan je alle tegels kiezen die in het natuurlijk verlengde liggen of die je net kan contrasteren met je interieur. Als je bijvoorbeeld taupe meubelen hebt, dan kan een contrast met crèmewitte vloertegels net evenwicht brengen. En tot slot: trek je ruimte open met de juiste vloertegel. Zelfs als je houdt van knus, rustiek wonen wil je voldoende plaats creëren. Hoe groter de vloertegel, hoe groter je ruimte.

Tegelvloeren bestellen en laten plaatsen

Als je vloertegels online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle vloeren al in huis. Combinaties met hout, tegels, laminaat of parketlaminaat? Vloeren leggen: van A tot Z leer je stapsgewijs met GAMMA montagevideo’s. Heb je een vakman nodig bij het plaatsen van vloertegels? Dan installeert de GAMMA montageservice je kast, precies zoals jij dat wenst. Snel een offerte opvragen en je bent zeker van je droomtegel!

Recent bekeken