Grasmaaiers

76 resultaten
Bekijk de TOP 10

Grasmaaier kopen bij GAMMA

Ben je van plan een grasmaaier te kopen? Dan wijst GAMMA je graag de weg tussen de verschillende aandrijvingen, grasopvangmogelijkheden en maaibreedtes, en stellen ook de vraag of je een accu, een elektrische snoer of een benzinemotor prefereert. Wij voorzien je bovendien graag van de nodige informatie. Niet alleen hier, maar ook in de sectie doe-het-zelf advies. Bovendien beschikken wij over alle gewenste toestellen en dit van merken zoals Black & Decker, Wolf en Kärcher. Meer nog: zelfs een automatische grasmaaier behoort bij GAMMA tot de mogelijkheden.

Een elektrische grasmaaier of een andere aandrijving

Om de geschikte grasmachine te vinden, moet je vertrekken van jouw unieke situatie. Voor een stadstuintje is een elektrische grasmaaier bijvoorbeeld aangeraden. Zij hebben een beperkt geluidsniveau en een laag gewicht, waardoor je het eenvoudig opbergt. Een elektrische maaier is echter enkel een goed idee indien je ook een stopcontact in de buurt hebt. Bij grotere tuinoppervlakken of indien een stopcontact niet mogelijk is, kies je voor een maaier met een benzinemotor. Eventueel is een elektrische maaier met een ingebouwde accu ook een goede optie.

Welk type grasmachine past bij jouw tuin?

Naast de verschillende aandrijvingen moeten we ook rekening houden met het model. Dit valt grofweg in twee categorieën te verdelen: de wiel- of de zweefmaaiers. Een wielmaaier is ideaal voor tuinen met oneffen oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan oppervlakkig aanwezige boomwortels. Is dat niet het geval? Dan volstaat de wendbare zweefmaaier. Bij een goed onderhouden tuin zonder oneffen oppervlakken weet ook een robotmaaier z'n mannetje te staan.

Lees alles over het kiezen van een grasmaaier. Of lees nog even na hoe je een grasmaaier onderhouden moet. Keuze gemaakt? Bestel jouw grasmaaier dan nu online. Bestellingen die je voor 21:00 uur plaatst, worden morgen al thuis geleverd.

Recent bekeken