Elektrisch tuingereedschap

Elektrisch tuingereedschap kopen bij GAMMA

Om jouw tuin optimaal te onderhouden, is elektrisch tuingereedschap kopen zeker een goed idee. Bij GAMMA vind je niet alleen elektrisch tuingereedschap van bekende merken zoals Bosch en Black & Decker, maar ook andere merken zoals Wolf en het eigen huismerk. Het assortiment elektrisch tuingereedschap bestrijkt hierbij verschillende domeinen, waardoor je moeiteloos verticuteert, maait of reinigt.

De soorten elektrisch tuingereedschap bij GAMMA

Het aanbod begint in de eerste plaats bij het elektrisch tuingereedschap voor het onderhoud van het gazon. Denk aan verticuteermachines om mos te verwijderen, grasmaaiers en bladblazers. Liever een handgrasmaaier? Geen probleem! Voor de grotere werken zijn er dan weer hakselaars en kettingzagen, net zoals een elektrische snoeischaar. Denk tot slot ook aan strimmers, een drukspuit of een hogedrukreiniger. Dat laatste is eveneens een ideale tool om jouw elektrische tuingereedschap na gebruik te reinigen. Kijk dan wel even goed na voor welke toepassingen de hogedrukreiniger geschikt is. Via onze handige zoekfunctionaliteit is dat zo gepiept.

Van een kruiwagen tot tuinhandschoenen kopen

Omdat toestellen nu eenmaal onderhoud vergen en je de onderdelen af en toe moet vervangen, bieden we bij GAMMA ook de bijhorende accessoires aan. Op die manier gaat jouw elektrisch tuingereedschap extra lang mee. Denk bijvoorbeeld aan kettingen voor jouw kettingzaag en strimspoelen en messen voor strimmers. Ook toevoegingen om jouw elektrisch tuingereedschap op maat uit te breiden, hebben wij beschikbaar. Een mooi voorbeeld hiervan is de rioolreinigingsset die je gebruikt in combinatie met de hogedrukreiniger. Ideaal om verstoppingen te voorkomen of ze net curatief aan te pakken.

Op deze website lees je ook hoe je moet werken met een hakselaar of hoe je met hoge druk reinigt. Ook in de verkooppunten van GAMMA adviseren we jou echter graag. Op die manier maken we de keuze een stuk eenvoudiger. Zoek nu een GAMMA-winkel bij jou in de buurt. Bestel je jouw elektrisch tuingereedschap liever online? Bestel het voor 21.00 uur en je hebt het morgen al in huis.