Hogedrukreinigers

27 resultaten
Bekijk de TOP 10

Hogedrukreiniger kopen bij GAMMA

Een hogedrukreiniger kopen doe je op basis van het vermogen, de gewenste wateropbrengst, de gebruiksklasse en de lengte van de slang. Toch hebben sommigen ook hun eigen merkvoorkeur. Daar hoeft dan ook niks mis mee te zijn. Het is vooral belangrijk om te weten dat sommige modellen niet voor alle schoonmaakklussen geschikt zijn. Bij GAMMA kiezen we daarom voor een ruim aanbod aan hogedrukreinigers van diverse prijsklassen, voor uiteenlopende doeleinden en van verscheidene merken, gaande van Kärcher tot ons eigen huismerk.

De Kärcher hogedrukreiniger kopen

Het bekendste merk als het op hogedrukreinigers aankomt, blijft nu eenmaal Kärcher. Het gaat zelfs zo ver dat men al eens over merkverwatering spreekt. Hoe dan ook hoeft de populariteit van de Kärcher hogedrukreiniger niemand te verbazen. Deze hogedrukreinigers van Kärcher zijn verkrijgbaar in diverse vermogens, gaande van 1.400 watt tot ruim 3.000 watt. Ook hun beoogd gebruik is al even divers. Zo zijn er modellen voor het reinigen van het tuingereedschap of het terras, maar zijn er ook varianten voor het reinigen van gevels of zelfs boten. Tip: het is bij GAMMA mogelijk om het assortiment aan Kärcher hogedrukreinigers te filteren op basis van het beoogd gebruik. Houd tot slot ook rekening met een aantal andere factoren. Denk maar aan de afmetingen, waarbij een Kärcher Compact veel kleiner is dan een Premium Full Control Plus-model.

De Bosch hogedrukreiniger kopen

Hoewel we ook nog een aantal andere modellen beschikbaar hebben, denk maar aan de hogedrukreiniger van het eigen huismerk GAMMA, hoort de Bosch hogedrukreiniger toch een extra woordje uitleg te krijgen. Het gaat hier immers om prijsvriendelijke modellen voor divers gebruik. Ze komen inclusief accessoires, zoals een regelbare lans, een vuilfrees en een spuitpistool, en ze zijn dan ook geschikt voor zowel middelgrote als grote schoonmaakklussen. Zowel voor het reinigen van jouw motorfiets als landbouwgereedschap is de hogedrukreiniger van Bosch een goede keuze.

Hoe een hogedrukreiniger gebruiken om mos te verwijderen? Nog even lezen hoe je met een hogedrukreiniger de dakgoot en regenpijp bladvrij houden kan? Dat doe je op de pagina doe-het-zelf advies. Zelf geen tijd? Geen probleem. Bestel jouw hogedrukreiniger nu online en wij leveren hem thuis voor jou af. Zo hoef je zelfs niet eens meer in de winkel langs te komen.

Recent bekeken