Hogedrukreinigers

Bekijk de TOP 10

Hogedrukreiniger kopen bij GAMMA

Een hogedrukreiniger kopen doe je op basis van het vermogen, de gewenste watercapaciteit, de lengte van de slang en het aantal bijhorende accessoires zoals een spuitpistool en wasborstel. In de webshop maak je daarom eenvoudig een keuze tussen kleine, middelgrote of schoonmaak. Zo krijg je de hogedrukreinigers die best passen. Kärcher is een industrieel merk en dus geschikt voor veelvuldig gebruik. Voor een jaarlijkse grondige lenteschoonmaak is de GAMMA hogedrukreiniger ook een goede aankoop.

Kärcher hogedrukreiniger

Het bekendste merk als het op hogedrukreinigers aankomt, blijft nu eenmaal Kärcher. Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar in diverse vermogens, gaande van 1.400 Watt tot ruim 3.000 Watt. Ook hun beoogd gebruik is al even divers. Zo zijn er modellen voor het reinigen van het tuingereedschap of het terras, maar zijn er ook varianten voor het reinigen van gevels of zelfs boten. Tip: het is bij GAMMA mogelijk om het assortiment aan Kärcher hogedrukreinigers te filteren op basis van het beoogd gebruik. Houd tot slot ook rekening met een aantal andere factoren. Denk maar aan de afmetingen, waarbij een Kärcher Compact veel kleiner is dan een Premium Full Control Plus-model.

Bosch hogedrukreiniger

Hoewel we ook nog een aantal andere modellen beschikbaar hebben, denk maar aan de hogedrukreiniger van het eigen huismerk GAMMA, hoort de Bosch hogedrukreiniger toch een extra woordje uitleg te krijgen. Het gaat hier immers om prijsvriendelijke modellen voor divers gebruik. Ze komen inclusief accessoires, zoals een regelbare lans, een vuilfrees en een spuitpistool, en ze zijn dan ook geschikt voor zowel middelgrote als grote schoonmaakklussen. Zowel voor het reinigen van jouw motorfiets als landbouwgereedschap is de hogedrukreiniger van Bosch een goede keuze.

Hogedrukreiniger online bestellen? Extra voordelen tellen!

Groot voordeel bij online bestellen is dat je elektrisch tuingereedschap veilig en snel in huis hebt, hoe zwaar of volumineus je aankoop ook is. Bestel je voor 21.00 uur, dan kan je morgen al starten met de schoonmaak. En als belangrijkste voordeel: ontdek de extra lange garantietermijnen voor bepaalde Kärcher en Bosch toestellen. Zodra je een product op de website registreert, krijg je een verlengde garantieperiode. Kwaliteit gegarandeerd!

Recent bekeken