Kettingzagen

21 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kettingzaag kopen bij GAMMA

Vooraleer we een kettingzaag kopen, moeten we onszelf een aantal vragen stellen. Vooral de gewenste energiebron is daar een voorbeeld van. Vervolgens speelt het model ook een rol. Zo moet een boomstammenzaag aan totaal andere vereisten voldoen dan een model waarmee je louter takken afzaagt. Denk hierbij ook aan de specificaties van het toestel, gaande van een automatische kettingspanner tot het al dan niet aanwezig zijn van een softgrip. Bij GAMMA hebben we alvast alle nodige modellen in huis om optimaal aan te sluiten bij jouw noden. Zo vind je steeds een kettingzaag die bij jou past.

Een elektrische kettingzaag of een kettingzaag op benzine

Een elektrische kettingzaag is over het algemeen geschikt voor een breed aantal taken. Vooral de specificaties spelen een rol. Over het algemeen maakt men de keuze voor een kettingzaag op benzine voornamelijk omwille van de actieradius. Je bent immers niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Dat geldt overigens ook voor een accukettingzaag. Laat je ook inspireren door de zwaardlengte en de specificaties. Met een zwaardlengte van veertig centimeter haal je bijvoorbeeld al een boom met een diameter van zeventig centimeter neer. Ben je voornamelijk op zoek naar een gebruiksvriendelijk en stil model? Overweeg dan alsnog een elektrisch model.

Een takkenzaag aanschaffen: waar houd je rekening mee

Ook bij het aanschaffen van een elektrische takkenzaag sta je voor een ruime keuze. Naast bovenstaand keuzeadvies maak je de keuze hier verder op basis van de (kortere) zwaardlengte en het al dan niet aanwezig zijn van een telescopische steel. Met zo'n telescopische steel bereik je immers ook de moeilijkere locaties. Tot slot speelt ook het gewicht een rol. Ga steeds voor een model met een beperkt gewicht maar een hoog vermogen. Zo krijg je geen kramp in de armen.

Lees ook nog even ons uitgebreid keuzeadvies voor kettingzagen en onze tips voor het gebruik van de kettingzaag. Neem tot slot even een kijkje in ons aanbod en bestel jouw kettingzaag 100% online of voel in een van onze GAMMA-verkooppunten hoe hij in de hand ligt.

Recent bekeken