Handgrasmaaiers

1 resultaten
GAMMA handmaaier HGM-30 30 cm GAMMA handmaaier HGM-30 30 cm ecoCheque
(24)
De goedkope grasmaaier van GAMMA maait je gazon eenvoudig en licht ... terwijl jij duwt. Goed voor je gras én je conditie! Met 5 ronddraaiende messen zorgen je grasmaaier en jij... De goedkope grasmaaier van GAMMA maait je gazon eenvoudig en licht ... terwijl jij duwt. Goed voo...
54.
99
Alleen in de winkel te koop

Handgrasmaaier kopen bij GAMMA

Heb je eerder een kleine tuin of wil je het gras erg makkelijk kunnen afsnijden? Dan is een lichtgewicht grasmaaier de beste keuze. Je duwt de handgrasmaaier voort en de messen op rol snijden het gras af.

1. Fijner gemaaid gras

Een handgrasmaaier maait veel fijner dan een grasmachine met motor.

2. Hoog maaicomfort

Met rubberen banden kan je het gras stabiel en gelijkmatig maaien, zonder te slippen of weg te zakken in zachte ondergrond. Bovendien blijft het gras niet plakken aan de rubberen wielen.
Je kan ook de hoogte van de steel gemakkelijk verstellen, al is zo’n handgrasmaaier comfortabeler als je zelf niet te groot bent.

3. Zonder lawaai

Bovendien maai je geruisloos.

4. Prijsbewust

En tot slot koop je prijsbewust, omdat je geen benzine of elektriciteit nodig hebt.

Belangrijk bij aankoop van jouw handgrasmaaier

Kies een handgrasmaaier van uitstekende kwaliteit. Je werkt zonder automatische aandrijving, dus heb je een maaier nodig die jou optimaal maaicomfort bezorgt. Messen van koolstof of hard staal zijn bijvoorbeeld een uitstekende keuze.

Kies ook het juiste aantal messen voor een optimaal maairesultaat. Hiervoor kijk je naar jouw grassoort. Vijf messen volstaan als je gazon uit zachte grassoorten bestaat, acht messen zijn een must voor stevigere grassoorten.

Handgrasmaaiers zijn enkel geschikt voor kleine of middelgrote tuinen. Heb je een grote tuin? Dan haal je met een robotmaaier het grootste maaicomfort in huis.

Met een handgrasmaaier maai je best wat vaker dan met een grasmachine, omdat het gras niet te hoog mag staan. Bij hoog opgeschoten gras kies je best voor een grasmachine met motor.

Met de Wolf verticuteerroller kan je na het maaien de grasmat verluchten of je kan het gras tijdens het maaien ook al handig in een zak opvangen.

Recent bekeken