Handtuingereedschap kopen bij GAMMA   

Zoek je naar gereedschap om jouw tuin of moestuin te verzorgen? Tuinliefhebbers weten meteen met welk handtuingereedschap ze het liefst aan de slag gaan. Want zelfs als je veel in de tuin werkt, wil je de tuinklus zo makkelijk mogelijk maken. Net daarom is GAMMA dus ook jouw winkel als je liefst zo weinig mogelijk in de tuin klust. Het handtuingereedschap ligt makkelijk in de hand, weegt niet veel en doet precies datgene wat je verwacht.

Handtuingereedschap voor een mooi onderhouden tuin

Als je regelmatig in de tuin klust, voelt het werk lichter aan en ziet je tuin er altijd verzorgd uit. Kleine tuinklussen maken dus vaak een groot verschil en zorgen ervoor dat je tuin er altijd mooi uitziet. Vaak volstaat het dan om het kleine gereedschap voor jouw tuin te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een krabber, een hark of een snoeischaar. En wat je praktisch gezien altijd nodig hebt, dan zijn tuinhandschoenen, een paar werkschoenen en een tuinafvalzak. Breekt het zonnetje door of heb je gewoon zin om een grote tuinklus te klaren, dan beschikt GAMMA over groter tuingereedschap zoals schoppen en harken. Wil je even controleren of je goed voorbereid bent op jouw tuinklus? Kijk dan even hoe je het onderhoud van je tuin aanpakt. Misschien steek je er nog iets van op.

Tuingereedschap voor een grondige schoonmaak

Tijdens de winter ontstaat er groene aanslag op jouw trappen en jouw terras. Daarom is het handig als je meteen een professionele drukspuit en reinigingsproducten hebt om de ondergrond terug proper te maken. Drukspuiten zijn ook nuttig als je onkruid wilt verwijderen, zeker als het om grote oppervlakken gaat. Stevige borstels helpen ook al heel wat om droog mos te verwijderen vooraleer je begint met reinigen. Hierdoor bespaar je jezelf heel wat werk. Als je potten en bakken gaat schoonmaken en je hebt geen tafel, dan is het handig om schragen te kopen. Hierdoor werk je op een aangename werkhoogte zonder jouw rug te belasten.

Gebruiksvriendelijke tuingereedschap set

Gereedschap voor de tuin bestaat bijna altijd uit accessoires. Wil je bijvoorbeeld een krabber, een cultivator en een hark kopen? Dan beschikt Gardena over combisystemen. Een combisysteem is een accessoire dat je zowel met als zonder steel kan gebruiken. Met een Gardena combisysteem heb je bijvoorbeeld een kleine handhark voor de plantenbak. En ga je de tuingrond opharken? Dan draai je deze krabber vast aan een steel en werk je rechtop zonder jouw rug te belasten. Bij het elektrisch gereedschap heb je ook heel wat tuingereedschap sets. Denk bijvoorbeeld aan de vele accessoires die je op jouw hogedrukreiniger aansluit.

Recent bekeken