Handtuingereedschap kopen bij GAMMA

Koop je handig tuingereedschap, dan ziet je tuin of terras er in weinig tijd verzorgd uit. Voor de meeste tuinklussen heb je klein tuingereedschap nodig. En daarom heb je bij GAMMA keuze uit meer dan 400 soorten handtuingereedschap.

Professioneel klein tuingereedschap

In de webshop vind je betaalbare, professionele tuinmerken zoals Gardena, FISKARS, Talen Tools, HOZELOCK, Kärcher en STANLEY. Ook vind je merken waarmee je klein tuingereedschap eenvoudig opbergt. Met merken als KETER en Practo Garden organiseer je het professioneel klein tuingereedschap zoals je dat zelf wenst. Hierdoor voer je in weinig tijd kleine tuinklusjes uit. Met krabbers en snoeischaren werk je bijvoorbeeld de borders bij of onderhoud je de moestuin. Om bloemen en gewassen te planten, vind je vele praktische tuinaccessoires, zoals plantensteunen, een tuinafvalzak of een kniekussen. Vaak zijn de kleine accessoires bijzonder praktisch en onmisbaar om je tuin te onderhouden.

Elektrisch tuingereedschap

In het assortiment Elektrisch tuingereedschap koop je merken als Makita, Bosch, Black&Decker en McCulloch altijd voor scherpe prijzen, het hele jaar door. Dit tuingereedschap komt goed van pas als je bijvoorbeeld constructies in je tuin maakt, zoals een pergola, een tuinhuis of een schutting. We helpen je met advies om jouw omheining te plaatsen. En elektrisch tuingereedschap heb je ook nodig om je tuinverlichting aan te leggen.

Klein tuingereedschap voor een bloeiende tuin

Op zonlicht na is water het belangrijkste element in jouw tuin. Goed als het veel regent, maar op snikhete dagen wil je niet onnodig water verspillen. Daarom beschikt GAMMA over vele sproeiers en tuinslangen waarmee je zelf de hoeveelheid waterverbruik regelt. Om deze aan te sluiten op je waternet of je regenton, vind je ook vele kleine tuingereedschap accessoires online: denk bijvoorbeeld aan kraanstukken, combisystemen en sproeikoppen. Met dit klein tuingereedschap zorg je ervoor dat je borders en terrasplanten er altijd gezond uitzien. En ben je van plan om een gezellige tuinhoek te maken, dan vind je bij GAMMA alles om jouw tuin aan te leggen.

Recent bekeken