Tuingereedschap accessoires

35 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tuingereedschap accessoires kopen bij GAMMA

Van schragen tot volledig uitgeruste werkbanken

Een tijdelijke werkbank buiten zetten om het grove sleurwerk te verlichten? Dat kan bij GAMMA. Van handig verstelbare en plooibare schragen tot volledig uitgeruste werkbanken.

Bouw jouw tuin tijdelijk om naar een handige houthakkersplek. Zo kan je rechtop blijven staan tijdens het hakken en belast je veel minder jouw rug en schouders. Veilig en comfortabel werken maakt het werk een stuk aangenamer.

Fijn gereedschap handig opbergen?

Bij tuinklusjes heb je graag alles direct bij de hand: wat dacht je van een gereedschapshouder aan je muur waar je alle fijn gereedschap aan ophangt? Heel handig.

Basisbenodigdheden bij kleine reparaties

Niets zo vervelend als wanneer midden in een klus de moker loskomt van de steel. Of dat de spie van jouw bijl wat los komt te zitten.
Daarom de basisbenodigdheden op een rijtje:

  • Messenslijper
    Worden de messen stomp? Met de Fiskars bijl- en messenslijper heb je kwaliteit in huis.

  • Hamer- en bijlsteel
    Komt de moker los door een verkeerde slag? Met een extra hamersteel verlies je geen tijd meer.

  • Borgwig
    Of wil je de hamer vooraf al extra verstevigen? Met behulp van de GAMMA borgwig van 23 mm borg je een houten reservesteel en voorkom je dat de steel losraakt van de hamer of bijl. De borgring is geschikt om reservestelen te borgen van hamers tot een maximaal gewicht van 500 gram. Bij reservestelen van bijlen en voorhamers moet de 23 mm borgwig van GAMMA altijd in combinatie met houten wiggen worden aangebracht. Op die manier weet je zeker dat de reservesteel stevig vastzit. De GAMMA borgwig is niet alleen verkrijgbaar in 23 mm, maar ook in andere maten van bijvoorbeeld 16 mm en 32 mm. De metalen borgwiggen zijn verkrijgbaar per 2 stuks.

Recent bekeken