Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tuingereedschap combisysteem

28 resultaten
Bekijk de TOP 10
Gardena klauwtje Gardena klauwtje ecoCheque
Gardena klauwtje ecoCheque
12.
29
GAMMAplus
GRATIS THUISLEVERING VANAF €50
  • Online op voorraad

Tuingereedschap kopen bij GAMMA

Dankzij combisets bij tuingereedschap is het een stuk eenvoudiger werken in je tuin. Zo loop je geen enkel gereedschap mis dat het tuinieren aangenaam maakt. Een kleine koop je bijvoorbeeld samen met een schepje en cultivator, of met een dubbelhak kan je tegelijk hakken en stekken. Aan jou de keuze waarmee je liefst werkt.

Tuingereedschap voor fijne klusjes

Met het juiste tuingereedschap hou je kanten mooi en bewerk je de grond. In een grote tuin heb je hiervoor ander tuingereedschap nodig dan een plantenbak. Kies dus zeker de juiste afmetingen, zodat je ergonomisch kunt werken. Onkruid verwijderen, bladeren bijeenharken, aarde en tuinafval vervoeren of je moestuin aanleggen? Met ergonomische handgrepen is het mogelijk om uren te tuinieren zonder dat je enige hinder ondervindt. Zo is een verstelbare bladhark bijvoorbeeld handig als je verschillende niveaus hebt in je tuin. Elk jaar door verricht je immers heel wat werk in weinig tijd als je maar het juiste gereedschap in handen hebt! Kies daarom voor comfort met merken als Gardena en Wolf voor harken, snoeischaren, drukspuiten en sproeiers.

Eenvoudig tuingereedschap bestellen

In de GAMMA webshop vind alle handtuingereedschap en bijhorende accessoires. Slijtage? Dan vervang je elk onderdeel en je kan zo weer verder. De leverdienst bezorgt je alle tuingereedschap aan huis. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen je bestelling.

Recent bekeken