Loungesets

52 resultaten
Bekijk de TOP 10

Loungeset kopen bij GAMMA

Door een loungeset te kopen, breng je de binnenbeleving ook naar buiten. Volgens sommigen vormt de loungeset dan ook dé basis voor iedere tuininrichting. Het is en blijft echter wel belangrijk om een geschikt model te kiezen. Hierbij denken we lang niet alleen aan de afmetingen, maar ook aan de gebruikte materialen en de stijl. Weet bovendien dat je zo'n bank eenvoudig combineert met tafeltjes of met een zweefparasol. Het meest eenvoudige is dan ook het kiezen voor een vooraf samengestelde set. Ga je liever zelf creatief aan de slag? Dan vind je bij GAMMA ook kussens, bijpassende bankjes, tafels en behandelingsmaterialen, opdat je zelf jouw loungeset samenstellen mag.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een loungebank?

Hoewel je jouw lounge online bestelt, is het altijd aangeraden om het vooraf even uit te testen. Op die manier weet je helemaal zeker dat hij goed zit. Ga vooral na of de rugleuning bij jou past. Zo mag de rugleuning niet te laag zitten of te recht aanvoelen. De algemene regel luidt overigens dat de kussens de loungeset maken of kraken. Heb je bijvoorbeeld vaker last van rugproblemen? Kies dan voor kussens met springveren. Zo blijven ze niet alleen langer in vorm, maar zit je ook veel comfortabeler.

Het onderhoud van jouw loungebank

Hoewel een loungeset de tuin altijd wel opvrolijkt, blijft het belangrijk om de set goed te onderhouden. Veel is wel afhankelijk van het gebruikte materiaal. Een loungeset van aluminium heeft bijvoorbeeld minder onderhoud nodig dan een houten variant. Vergeet niet een aluminium of RVS-bank tijdig te wassen om rode spikkels te voorkomen. En een houten set moet je af en toe in de olie zetten. Bij GAMMA vind je alvast de nodige onderhoudsolie voor buitengebruik, gaande van de onderhoudsolie van HG tot bijzondere varianten.

Lees meer over het lakken en onderhouden van jouw loungeset en het ontwerpen van jouw tuin. Keuze gemaakt? Kom dan vooraf even de set uitproberen in een van onze winkels. Vraag naar de beschikbaarheid bij een van de GAMMA-winkels in jouw buurt.

Recent bekeken