Tuinmeubelen kopen bij GAMMA 

Met de tuinmeubelen bij GAMMA kies je voor een buitenleven zonder zorgen. Je vindt er buitenmeubelen voor iedere grootte en ieder budget. Zo geniet je het hele jaar door maximaal van je tuin. Met onderstaand advies helpen we jou om de juiste tuinmeubelen te kopen.

Duurzame houten tuinmeubelen

Bij GAMMA vind je houten tuinmeubelen met het duurzame FSC-label, met ruime keuze uit hardhout tuinmeubelen zoals eucalyptus hout, teak en acacia. Hardhout neemt weinig of geen water op en behoudt zijn vorm, waardoor dit hardhout erg geschikt is voor buitengebruik. De houten tuinmeubelen zijn geolied, waardoor ze nog beter beschermd zijn tegen water, schimmelvorming en UV-licht.

Tijdloze tuinmeubelen in aluminium

Tuinmeubelen in aluminium zijn erg makkelijk in onderhoud, licht en bijzonder sterk. Bij GAMMA zijn de aluminium tuinmeubelen ook afgewerkt met een laklaag die het aluminium beschermt tegen vlekken. Daarom kan je de tuinmeubelen met zachte reinigingsmiddelen schoonmaken.

Wicker tuinmeubelen zonder onderhoud

Bij GAMMA vind je vele wicker tuinmeubelen online, waardoor je verschillende tuinmeubelen met elkaar vergelijkt. Wicker meubelen hebben een warme houtlook, terwijl ze tegelijk onderhoudsarm zijn. Deze tuinmeubelen bestaan namelijk uit gevlochten kunststof rond een aluminium frame. Hierdoor zijn deze meubelen heel licht en tegelijk erg stevig. GAMMA staat bekend om haar wicker tuinmeubelen in een zorgvuldige, strakke uitvoering, zodat ze op lange termijn niet gaan splinteren of roesten.

Kom langs in onze bouwmarkt, neem een kijkje in het online assortiment Tuin met meer dan 8.000 artikelen of raadpleeg de Keuzehulp bij tuinmeubelen. In het assortiment Tuininrichting combineer je zelf alle accessoires waarmee je tuinmeubelen een extra toets geeft.
Bestel je voor 21.00 uur, dan levert GAMMA morgen jouw pakket, veilig en zorgvuldig.

Recent bekeken