Tuinmeubelen

Tuinmeubelen kopen bij GAMMA

Om een fantastisch tuinontwerp ook in de praktijk om te zetten, moet je tuinmeubelen kopen. Bij GAMMA kiezen we dan ook voor een ruim assortiment, gaande van klassieke tuintafels en -banken tot eigentijdse loungesets. Dit alles op basis van uiteenlopende materialen en van diverse fabrikanten. Toch staan dezelfde eigenschappen steeds opnieuw centraal: comfort, stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Een ideale tuininrichting start bij geschikte tuinmeubelen.

Houten tuinmeubelen en andere materialen

In een buitenomgeving kiezen we vaak voor natuurlijke materialen. Onder andere houten tuinmeubelen zijn er ongemeen populair. Het resultaat is dan ook altijd mooi en natuurlijk. Bovendien wordt het houten tuinmeubilair niet heet onder de zon. Wel vergt het extra onderhoud. Ben je op zoek naar minder onderhoudsgevoelige tuinmeubelen? Dan kies je beter voor andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan een tuinbank op basis van aluminium. Vooral in de collectie design tuinmeubelen doen dergelijke materialen het goed. Zo trek je de stijl van binnen gewoon door naar buiten. Dat is vooral een goed idee wanneer je met een groot schuifraam de binnen- en buitenbelevenis combineert.

Het assortiment van GAMMA: van een tuinbank tot hangmatten

GAMMA heeft een ruim aanbod aan tuinmeubilair. Een kleine greep uit het assortiment: - hangmatten; - ligbedden; - loungesets; - tuinbanken. Tevens vind je er tuintafels die je naar hartenlust combineert met zorgvuldig uitgekozen tuinstoelen. Ben je niet zo creatief? Kies dan voor een tuinset waarbij verschillende essentiële tuinmeubelen in één pakket komen. Zo ben je altijd zeker van jouw stuk. Dergelijke tuinsets zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, gaande van een moderne picknickset tot natuurlijke varianten. Het ontwerpen van jouw tuin wordt zo nog eenvoudiger.

Lees meer over het ontwerpen van een tuin en het reinigen van tuinmeubilair met hoge druk. Klaar om jouw tuinmeubilair aan te schaffen maar passen ze niet in de wagen? Huur dan een bestelwagen of koop jouw tuinmeubelen online. In dat laatste geval komen we ze morgen leveren wanneer je het voor 21.00 uur hebt besteld. Extra handig.

Recent bekeken