Tuinmeubelen kopen bij GAMMA   

Van je tuin genieten doe je vooral met tuinmeubelen waarin je heel relaxed gaat zitten of liggen. En omdat comfort persoonlijk is, vind je bij jouw GAMMA vele soorten tuinmeubelen. Via de webshop bekijk en vergelijk je de prijzen van jouw favoriete tuinmeubilair eenvoudig online.

Natuurlijke houten tuinmeubelen

Hardhout neemt weinig of geen water op en behoudt zijn vorm, waardoor dit hardhout erg geschikt is voor buitengebruik. Daarom beschikken we bij GAMMA over diverse houten tuinmeubelen in eucalyptus hout, teak en acacia. Bovendien zijn deze tuinmeubelen geolied, waardoor ze nog beter beschermd zijn tegen water, schimmelvorming en uv-licht. Met een houten meubel krijgt jouw terras of balkon daarom meteen een natuurlijke uitstraling.

Onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen

Wil je helemaal geen onderhoud aan jouw tuinmeubelen, dan bestaan er vele tuinmeubelen die uit onderhoudsvrije materialen vervaardigd zijn. Denk bijvoorbeeld aan aluminium, rotan of wicker en harde kunststof of PVC. Deze materialen zorgen er ook voor dat je net extra veel variatie krijgt in vormen en kleuren. Bovendien zijn een aantal van deze meubelen afgewerkt met een houten element, waardoor de meubelen een warme uitstraling krijgen. Behalve het onderhoudsgemak zijn aluminium stoelen of tafels heel sterk en licht om te dragen, handig dus als je na het gebruik de tuinmeubelen terug wilt opbergen. En GAMMA biedt ook heel wat tuinkasten om jouw tuinset uit te breiden. En zoek je naar een parasol of een schaduwdoek om jouw tuinset af te werken? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment Tuin.

Stijlvolle rotan en wicker tuinmeubelen

Rotan en wicker hebben beide een houtlook. Het verschil is dat rotan van echt hout gemaakt is en dat wicker uit kunststof bestaat en tegelijk een houtlook heeft. Wicker tuinmeubelen bestaan namelijk uit gevlochten kunststof die rond een aluminium frame gevlochten zit. Deze tuinmeubelen zien er heel natuurlijk uit, waardoor deze heel populair zijn. Rotan tuinmeubelen zijn dus geschikt om bijvoorbeeld in droge ruimtes te plaatsen, zoals jouw veranda. Staan jouw tuinmeubelen meestal buiten, dan is het aanbevolen om wicker tuinmeubels te kopen. Deze bestaan uit een hoogwaardige en strakke uitvoering, zodat ze op lange termijn niet gaan splinteren of roesten.

Zoek je nog naar meer inspiratie? Bekijk dan welke tuinmeubels bij jouw terras passen.

Recent bekeken