Tuinmeubelen

Tuinmeubels kopen bij GAMMA

Een comfortabele ligstoel, ronde tuintafel of volledige tuinset? Zeker is dat je voor elk type tuinmeubel inspiratie vindt in de GAMMA webshop. Kleine en grote tuinmeubels kopen aan kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Honderden tuinmeubelen vind je online terug. Keuze genoeg om jouw tuininterieur tot in de puntjes af te werken.

Houten tuinmeubelen

Kiezen voor houten meubelen is altijd juist. Reden hiervoor is dat houten tuinmeubelen in vele soorten hout en afwerkingen beschikbaar zijn. Aan het onderhoud van je meubels hoef je overigens geen tijd meer te spenderen als je kiest voor behandeld hout. En kies je toch voor onbehandeld teak, steigerhout, grenen of ander hout? Altijd vind je bij GAMMA beitsen en vernis die daar speciaal voor geschikt zijn. Zo blijven je tuinmeubelen hun glans behouden en zijn ze het hele jaar door beschermd tegen guur weer en zonlicht.

De juiste tuinmeubelen combineren

Is het moeilijk om hét juiste meubel te kiezen? Want misschien hou je ook van tuinmeubels in metalen frames of met een robuuste aluminium afwerking. Loungesets zijn doorgaans vervaardigd uit duurzaam kunststof, voorzien van comfortabele tuinkussens die je ook eindeloos kunt combineren en aanvullen met voetbanken, roltafeltjes en tuindecoratie. Met een tuinset of loungeset kies je dus meteen voor verschillende tuinmeubels die perfect bij elkaar passen. En met kleine, originele tuinmeubels zoals vintage tuinstoelen, een tuinkast of voetbank leg je eigen accenten.

Tuinmeubels eenvoudig bestellen

Je tuinset zelf vervoeren kan best lastig zijn. Bij GAMMA haal je echter zó alles in huis dankzij jouw bestelling in de webshop. Bestel je bovendien voor 21.00 uur, dan geniet je morgen al van je favoriete tuinmeubelen. Of zelf je bestelwagen huren is ook een optie om snel in je tuin aan de slag te gaan.

Recent bekeken