Tuinberegening & pompen

428 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tuinberegening en pompen kopen

Om de tuin heerlijk vochtig te houden, is tuinberegening en pompen kopen een logische stap. Indien we het hebben over waterpompen gaat het niet alleen om vijverpompen maar ook over hydrofoorpompen, vuilwaterpompen en besproeiingspompen. Op het vlak van tuinberegening is de keuzemogelijkheid al minstens even ruim. Maak tijdens het zoeken naar geschikt materiaal voor tuinberegening en pompen dan ook steeds gebruik van de verfijningsmogelijkheden op jouw scherm.

Pompen of verzuipen

Zuig- en waterpompen komen in diverse formaten en voor uiteenlopende doeleinden. Voor het draineren van een put of een regenton gebruik je bijvoorbeeld een klassieke waterpomp of een vuilwaterpomp. Als de ruimte zo goed als volledig droog moet zijn, kies je voor een dweilpomp. Voor de irrigatie van de tuin zijn beregenings- of besproeiingspompen op hun beurt aangewezen. De keuze voor deze pomp maak je op basis van de gewenste capaciteit en de aanzuigdiepte. Het is belangrijk om steeds na te gaan tot welke diepte je kan zuigen bij een bepaalde waterdruk. Deze pomp mag je overigens ook gebruiken voor het vullen van een vijver of een zwembad. En de hydrofoorpomp? Die is er tot slot om de waterdruk te verhogen. Vooral bij woningen met oude leidingen of bij het plaatsen van een extra douche of wasmachine dringt zo'n hydrofoorpomp zich op.

Meer dan alleen pompen en besproeiingssystemen

Kwaliteit creëer je enkel door het juiste materiaal te gebruiken. Daarom kiezen wij bij GAMMA voor een totaalassortiment. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld ook: - regentonnen; - drukspuiten; - gieters; - haspels. Kortom: alles wat je in combinatie met onze tuinberegening en pompen nodig hebt. Denk onder andere aan een wandslanghouder opdat de tuinslang niet alleen functioneel is maar ook esthetisch mooi oogt.

Op de pagina doe-het-zelf advies lees je hoe je moet reinigen met hoge druk en hoe we een klinkerdeksel plaatsen boven een regenput. Weet je alles wat je moet weten? Kom dan onze machines voor tuinberegening en pompen inspecteren in een van de GAMMA-winkels bij jou in de buurt.

Recent bekeken