Toon meer Toon minder
  • Eglo
  • iDual
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Bureaulampen

24 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bureaulamp kopen bij GAMMA

Wanneer we een bureaulamp kopen, brengen we sfeer en gezelligheid in de studeerkamer. Natuurlijk moet zo'n bureaulamp perfect aansluiten bij de stijl en interieur, maar bovenal moet het functioneel zijn. Het moet lokaal licht bieden en liefst ook vrij zijn van al te veel warmteontwikkeling. Bij GAMMA vind je modellen in uiteenlopende kleuren, stijlen en formaten. Je vindt er dan ook altijd een geschikte bureaulamp terug.

Een bureaulamp in zwart of wit: zo kies je het beste model

Het oog wil ook wat. In de eerste plaats moet je rekening houden met de stijl van de bureauruimte. Zo is er niet alleen een bureaulamp in wit of zwart verkrijgbaar, maar zijn ook bijzondere varianten mogelijk. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs heuse Disney-figuurtjes aanwezig, terwijl zelfs een design bureaulamp ons niet hoeft af te schrikken. Hiernaast moet je rekening houden met de lichtbron. Een lichtbron focust ofwel op één punt, ideaal voor het studeren of lezen van een boek, ofwel op het volledig werkoppervlak. Dat laatste is beter geschikt wanneer we voortdurend wisselen tussen diverse schrijf- en leesoppervlakken. Tot slot zijn er bureaulampen die voorzien zijn van een dimmer. Op die manier pas je jouw lichtbron optimaal aan in functie van jouw activiteiten.

Kies jij voor een geïntegreerde LED-bureaulamp?

Bij het merendeel van de door GAMMA aangeboden bureaulampen is de lichtbron reeds inbegrepen. Steeds vaker kiest men hier voor een LED-bureaulamp. Het verkregen licht is immers veel helderder en bovendien blijft warmteontwikkeling achterwege. Door de gunstige energieklasse zijn ze ook verkrijgbaar via ecocheques. Ga wel steeds na of het al dan niet gaat om een geïntegreerde LED. Het voordeel is dat je dan geen losse lamp nodig hebt, maar anderzijds verwissel je de lichtbron ook niet zo eenvoudig.

In onze klusdossiers over verlichtingsadvies lees je hoe je een handige Harry in verlichting wordt. We leggen onder andere uit waarop je moet letten bij het plaatsen van bureauverlichting. Jouw favoriete bureaulamp gekozen? Bestel dan nu online of kom gewoon even langs in een van onze winkels.

Recent bekeken