Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Karpet
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tapijten

54 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tapijten kopen bij GAMMA

Warm en sfeervol wonen is iets persoonlijks. Trekt een tapijt echter jouw aandacht, dan voelt de ruimte meteen warm en behaaglijk aan. Ben je ook zo’n tapijtliefhebber? Bij GAMMA vind je dan zeker jouw favoriete keuze. Ontdek hieronder naar welk tapijt je precies op zoek bent.

Welk tapijt past bij jou?

Het antwoord ligt gek genoeg niet in de eerste plaats aan het tapijt. De rest van het interieur zal de uitstraling van jouw tapijt accentueren. Denk bijvoorbeeld aan een dun, haast frommelig vloerkleed: aan een klassieke eettafel mist het zijn effect, terwijl zo’n kleed wel mooi kan passen bij een vintage interieur. Dus welke woonstijl streef je na? Eens je dat weet, is het een stuk makkelijker om jouw mooiste tapijt, tapijt-op-rol of vloerkleed te kopen.

Hoogpolig of laagpolig tapijt?

Een hoogpolig luxueus tapijt past perfect bij een lounge-achtige woonkamer. Of verkies je liever een laagpolig tapijt dat makkelijker te onderhouden is? Dan kies je eerder voor de strakke uitstraling van een modern laagpolig tapijt. Jouw lounge-effect kan je ook met andere accenten aanbrengen. Handig is dus om in de webshop best vooraf even te kijken hoe je een tapijt reinigt. Natuurlijk bestaan er ook speciale schoonmaakproducten voor hoogpolige tapijten als je houdt van een weelderige uitstraling, bijvoorbeeld in contrast met vloeren die een koele uitstraling hebben.

Ontdek maatwerk tapijten

Bij de aankoop van een tapijt zijn de afmetingen belangrijk. Op een hoogpolig tapijt kan je meubels bijvoorbeeld moeilijk verplaatsen, omdat de poten soms diepe afdrukken achterlaten. Dit los je eenvoudig op door een tapijt vlak aan de rand van je zware loungezetel te plaatsen. Ken je de gewenste afmetingen? Dan vind je bij GAMMA jouw tapijt-op-maat. Handige tip: ook selecteer je eenvoudig maatwerk deurmatten die mooi samengaan met jouw tapijten.

Recent bekeken