Vloeren

Vloeren kopen bij GAMMA

Een perfecte vloer kopen doe je niet zomaar. Om echt zeker te zijn dat naast een “mooie vloer” je keuze ook voldoet aan praktische overwegingen, vind je op elke pagina slimme kooptips. Zo helpen we je in je zoektocht naar de ideale vloer voor je woning. Handig als je ontdekt hoe groot het online aanbod vloeren is bij GAMMA!

Keramische vloeren

Wil je echt een “makkelijke vloer” die er als natuursteen uitziet? Dan kies je voor keramische tegels. Dan kan je er echt van genieten, terwijl je je geen zorgen hoeft maken om hardnekkige vlekken, slijtage of verkleuring. Dat is immers het voordeel van keramiek: dankzij de glazuurlaag kan je tegels makkelijk beschermen en onderhouden.

Perfecte afwerking van vloeren

Vloeren zijn een ideale manier om de oppervlakte van je woning te accentueren. Met de lengte en richting van kunststof en houten vloeren kan je woonruimtes optisch vergroten en vernieuwen.
Met plinten zorg je dan voor een totaalafwerking. Een extra tip hierbij is dat je de hoogte van een ruimte benadrukt door plinten te kopen in dezelfde kleur als je wanden en dus niet je vloer.
Eens je de hoogte van muren accentueert, kan je met vloeren de ruimte tegelijk warm en authentiek maken. Dan zijn houten vloeren een uitstekende keuze: je ziet en voelt een houtstructuur, terwijl het langwerpige keramische tegels zijn die je alle voordelen van makkelijk onderhoud bieden.
Voor een professionele vloerbekleding ben je bij GAMMA dus op de juiste plaats.

Vloer bestellen? Extra voordelen tellen!

Wil je zelf vloeren of een paar beschadigde vloertegels vervangen? Afhankelijk van de klus heb je vloerbenodigdheden nodig. Bij vragen kan je hiervoor de kluschat starten of even langsgaan in je GAMMA-winkel.
Groot voordeel bij online bestellen is dat je alles snel in huis hebt. Bestel je voor 21.00 uur, dan kan je morgen al starten. Als je tegels of plinten in grote hoeveelheden nodig hebt, bespaart je dat ook alweer heel wat moeite.

Recent bekeken