Vloer kopen bij GAMMA

Bij GAMMA koop je een vloer die erg lang meegaat en tegelijk betaalbaar is. Voor ieder budget vind je er een duurzame vloer die makkelijk is in onderhoud. En als je kosten wilt besparen op de plaatsing, bestaan er vloeren die je eenvoudig zelf legt.

Alle soorten vloeren

In de webshop vind je heel wat vloeren, waaronder massieve vloeren, parketlaminaat en fineerparket. Deze vloeren zien er allemaal heel natuurlijk uit, maar hebben bijkomende voordelen. De laminaat en vinyl vloeren vergen geen onderhoud en hebben een glad oppervlak, waardoor deze vloeren erg geschikt zijn voor mensen met huisstofmijtallergieën. Dankzij de gladde structuur hecht stof zich namelijk minder snel vast. Bovendien krimpt laminaat niet bij temperatuurverschillen en is deze dus ideaal bij vloerverwarming. Of zoek je een vloer die je later mee wilt verhuizen? Dan is kliklaminaat de ideale oplossing. Bekijk hier hoe je zelf je laminaat legt. Zowel vinyl en pvc vloeren als laminaat zijn heel sterk en gaan 20-30 jaar lang mee.

Meer dan 200 moderne vloeren

Als je een moderne vloer wilt kopen, heb je bij GAMMA keuze uit meer dan 200 soorten vloerbedekking. Hierdoor vind je zeker de ideale vloer die past bij jouw modern interieur. Bovendien ga je eenvoudig zelf aan de slag met je vloer, zowel bij nieuwbouw als renovatie. De vloeren zijn uiterst geschikt bij zowel zware als lichte draagstructuren.

Een tegelvloer blijft een echte klassieker, maar staat in sommige interieurs ook heel modern. Je krijgt bijvoorbeeld een strakke vloerbedekking als je grote tegels koopt. Net zoals bij laminaat en vinyl het geval is, zijn ook vloertegels slijtvast en geschikt voor mensen met astma of allergieën.

Recent bekeken