Terrastegel Reliëf Hardhout ca. 100x100 cm

(8 klantreviews)
39.
89
Promo nog 9 dagen geldig
50x50cm 100x100cm
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geschaafd Hardhout
  • 14-lats

Terrastegel Reliëf Hardhout bij GAMMA
Reliëftegels worden vooral gebruikt om een terras aan te leggen en zijn uitermate geschikt voor op een balkon of dakterras. De latten zijn namelijk voorzien van een profiel, waardoor de tegel bij regenval niet snel glad zal worden. Het gebruikte materiaal is hardhout, wat een levensduur heeft van gemiddeld 15 jaar. De hardhouten tegel bestaat uit 14 latten en heeft een afmeting van 100x100 cm.

Hoe leg je een terras met terrastegels?
Wanneer je een terras of vlonder gaat leggen is het belangrijk eerst te kijken naar de ondergrond waarop je dit gaat plaatsen. Het is te adviseren om rubberen tegeldragers te gebruiken die tevens verkrijgbaar zijn bij GAMMA. Deze dragers zorgen ervoor dat water netjes wegloopt en het hout een langere levensduur heeft. Daarnaast beschermen de tegeldragers de ondergrond, wat voornamelijk belangrijk is bij een dakterras. De rubberen tegeldragers dienen geplaatst te worden op de plek waar de hoekpunten van de tegels samenkomen. Hierdoor wordt de druk van de tegels op de ondergrond beschermd door de dragers. Het rubberen materiaal zorgt ervoor dat de tegels niet snel zullen verschuiven.

Duurzaam tuinhout bij GAMMA
Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is. Doordat het een natuurproduct is geeft het een mooie uitstraling en is het een warme toevoeging aan je tuin. Houd er wel rekening mee dat hout leeft en door het weer kan uitzetten of krimpen. Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, maar dit is een natuurlijk proces, wat tevens een natuurlijke uitstraling geeft. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuintegel
Productnummer 508316
Gewicht product 19200 gr
Hoogte product 2.5 cm
Lengte product 100.0 cm
Breedte product 100.0 cm
Merk Geen
Ecocheque Ja
Algemeen
Vorm Vierkant
Ruimte buiten Terras
PEFC-keurmerk Nee
FSC-keurmerk Ja
Type Tuintegel
Materiaal Hout
Afwerking Geprofileerd
Kleurfamilie Bruin, Hout
Etiket informatie

Heb je alles voor je klus?

Heb je alles voor je klus?
Reviews worden geladen

Recent bekeken