stappenplan

5 klussen die je best in de februari en maart doet

In februari en maart is het vaak nog koud en guur weer buiten. Je huis krijgt het dan hard te verduren. Om het in goede staat te houden, zijn kleine onderhoudsklussen nodig. Welke klussen voer je het best in februari en maart uit? Pak ze aan en hou je huis in topconditie!

Gazon kalken

Wil je een frisgroen gazon zonder mos, dan is het zeker nodig om je gazon eens per jaar te bekalken. Strooi kalk in de winter over je gazon.

Bekijk het stappenplan

Dakgoot schoonmaken

Sijpelt er water langs je dakgoot of is het gewoon tijd voor het jaarlijkse onderhoud? Geef je dakgoot een grondige schoonmaakbeurt.

Bekijk het stappenplan

Ventilatierooster vervangen

Heb je in je toilet of badkamer geen raam? Een ventilatierooster lost dit probleem op! In dit stappenplan ontdek je hoe je zo’n ventilatierooster plaatst of vervangt.

Bekijk het stappenplan

Verwarmingsketel bijvullen

Heb je je verwarmingsinstallatie succesvol ontlucht? Dan moet je misschien het water terug bijvullen. Ontdek hoe je deze simpele klus uitvoert.

Bekijk het stappenplan

Tochtstrips plaatsen

Tochtstrips aanbrengen is een isolatietoepassing die je in eenvoudige stappen zelf kunt uitvoeren. Zo hou je de kou buiten en warmte binnen. Dit is goed voor je wooncomfort en voor je portemonnee.

Bekijk het stappenplan
Dit stappenplan komt voor in