stappenplan

De juiste verf en verfborstels kiezen

Elke klus zijn verf: gedaan met tijd verliezen voor het rek met verfsoorten! Uiteraard wil je een verfkleur die jij mooi vindt, maar je verfkeuze is ook afhankelijk van de aard van je schilderwerken. Dankzij GAMMA is het een fluitje van een cent om voor elke verfklus de juiste verf, lak of beits te kiezen.

Verfroller kiezen

Welke verfroller moet ik kiezen voor mijn klus? Voor een mooi eindresultaat is het belangrijk dat je de juiste soort roller kiest passend bij het oppervlakte dat je gaat schilderen.

Bekijk onze tips

Primer kiezen

Voor verschillende verfklussen breng je best eerst een aangepaste primer aan voor je echt begint met verven. Maar welke primer kies je voor welke verfklus?

Bekijk onze tips

Muurverf kiezen

Wie aan schilderen denkt, denkt in de eerste plaats aan het uitkiezen van een kleur. Maar ook de keuze van de juiste verf is belangrijk om je verfklus tot een goed einde te brengen.

Bekijk onze tips

Muurverf voor je klus kiezen

In de wereld van verf heb je talloze mogelijkheden om je ideale muurverf te kiezen. Maar welke verf is het meest geschikt voor jouw muur? Met de onderstaande stappen kan je vol vertrouwen aan de slag, succes verzekerd!

Bekijk onze tips

Beits kiezen

Met beits geef je jouw houtwerk een duurzame bescherming. Het zorgt voor een extra laag op je hout die bescherming biedt tegen vocht of groene aanslag. Maar welke beits kies je voor welke klus?

Bekijk onze tips

Lak of vernis kiezen

Wil je de verfklus tot een goed einde brengen dan is de keuze van een juist product voor de eindlaag van groot belang. Afhankelijk van de situatie, de verfklus, de ondergrond en je eigen wensen kies je voor lakverf of vernis.

Bekijk onze tips
Dit stappenplan komt voor in