Zelf maken

Laat je inspireren door de leuke doe-het-zelf-idee'tjes en ontdek hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Met onze handige stappenplannen maak je alles eenvoudig zelf en zorg je voor een unieke touch in je interieur. Bekijk snel onze verschillende doe-het-zelf ideeën.

Maak een kippenhok
Denk je eraan om wat kippen aan te schaffen? Gewoon doen! En dat kippenhok? Dat maak je toch makkelijk zelf!

Aan de slag

Maak je eigen bijzettafel
Een bijzettafel is altijd een handig iets om te hebben. Zeker als je hem zowel binnenshuis als buitenshuis kan gebruiken. Ontdek hier hoe je hieraan begint

Aan de slag

Maak een klassiek vogelhuisje
Deze winter maak je eenvoudig je eigen vogelhuisjes. Met het juiste gereedschap en een duidelijk stappenplan is het helemaal niet moeilijk om zelf een klassiek vogelhuisje te bouwen.

Aan de slag

Maak een modern vogelhuisje
Deze winter maak je eenvoudig je eigen vogelhuisjes. Met het juiste gereedschap en een duidelijk stappenplan is het helemaal niet moeilijk om zelf een modern vogelhuisje te bouwen.

Aan de slag

Maak je eigen kruidenrek
Een trendy rek om bloempotten met verse kruiden in te hangen kun je gemakkelijk zelf maken. Met ons stappenplan lukt het zo!

Aan de slag

Maak je eigen wandrek
Je eigen handige wandrek maken, samen met GAMMA! Dit stappenplan helpt je om je eigen persoonlijke kast in elkaar te klussen.

Aan de slag

Maak je eigen designlamp
Maak je eigen designlamp, samen met GAMMA! Dit stappenplan helpt je om ook jouw interieur een unieke touch mee te geven.

Aan de slag