Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen is minstens zo snel en makkelijk als eender welk ander professioneel materiaal. Ook is het een droge bouwmethode waardoor je huis tijdens de werken netjes op orde blijft.
 

> Aan de slag met Gyproc. Bekijk het assortiment gipsplaten.


Tip: Eerst plafond of eerst muren afwerken met Gyproc? 

In principe kan allebei, maar over het algemeen worden eerst de muren en dan de plafonds afgewerkt. Deze volgorde heeft als voordeel dat je de plafondprofielen dan aan de Metal Studs-profielen van de muren kunt bevestigen. Bovendien zal de akoestische isolatie op deze manier beter zijn.

PAGINA12_FOTO_BOVENAAN_1contentKolom.jpg

Voor je begint

Voor je begint met het plaatsen van je Gyproc platen is het belangrijk om te weten hoe je de platen best vervoert, versnijdt, bevestigt en vastschroeft.

Voor je begint

PAGINA32_FOTO_STAP5kolomContent.jpg

Gyproc wand plaatsen

Een Gyproc plaat kun je heel eenvoudig vastschroeven op een houten regelwerk of beter nog op de bekende Metal Stud profielen.


Gyproc wand plaatsen

PAGINA18_FOTO_STAP6contentKolom.jpg

Gyproc scheidingswand plaatsen

Met een Gyproc scheidingswand kan je in een handomdraai een bestaande ruimte opnieuw indelen of een nieuwbouwwoning perfect afwerken.

Gyproc scheidingswand plaatsen

plagyp-S-2col.jpg

Gyproc plafond plaatsen

Of je nu het plafond alleen netjes wilt afwerken, of je wilt het ook opvallend verlagen… voor elke situatie heeft Gyproc de gepaste oplossing.


Gyproc plafond plaatsen