Gyproc en gipsplaten advies
700x200_Gyproc_NL_RETINA.jpg

Gyproc en gipsplaten advies

Gyproc heeft voordelen die je bij geen enkel traditioneel bouwmateriaal vindt, zoals de unieke kwaliteit van de gipsplaat, de handige opbouwsystemen en de simpele afwerking. Het maakt van Gyproc een veelzijdig, compleet systeem.
 

> Aan de slag met Gyproc. Bekijk het assortiment gipsplaten.

COVER_FOTO_GROOTcontentKolom.jpg

De voordelen van Gyproc

Met Gyproc is het een fluitje van een cent om elke kamer in huis perfect af te werken. Zowel bij de renovatie van een bestaande woning als bij het afwerken van een nieuwbouwwoning.

Gyproc voordelen

materiaalGyprocPlaten-2Kolom.jpg

Materialen

Bij Gyproc denken we meteen aan de typische gipskartonplaat maar het staat ook bekend voor de voegproducten en gyproc profielen zoals Metal Stud.

Gyproc materialen

PAGINA18_FOTO_STAP6contentKolom.jpg

Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen is minstens zo snel en makkelijk als eender welk ander professioneel materiaal. Ook is het een droge bouwmethode waardoor je huis tijdens de werken netjes op orde blijft.

Gyproc plaatsen

gyproc-afwerken-voegen-2col.jpg

Gyproc afwerken

Gyproc geplaatst? Dan is het nu de beurt aan de afwerking. Gebruik ook hier altijd aangepaste producten en juiste technieken.Gyproc afwerken

PAGINA103_FOTO_STAP4contentKolom.jpg

Gyproc herstellen

Beschadigingen, scheuren en gaten in Gyproc en pleisterwerk kan je makkelijk en snel herstellen met een aangepast product.

Gyproc herstellen

PAGINA9_FOTO_KINDERENkolomContent.jpg

Veelgestelde vragen

Een antwoord op alle vragen over Gyproc.Veelgestelde vragen