Wat zijn de voordelen van een duo rolgordijn op maat versus een standaard duo rolgordijn? Met het onderstaand advies vergelijk je makkelijk alle opties. Welke tinten je ook wenst, voor elk duo rolgordijn heb je keuze uit tientallen kleuren.

Duo rolgordijnen standaardmaten

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte vanaf 60 cm t/m 180 cm Hoogte 160 cm of 210 cm
 • Binnen 1 werkdag in huis

Vanaf €20,00

Bekijk het assortiment

Duo rolgordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken

Vanaf €24,95

Bekijk het assortiment

Duo rolgordijnen op maat

 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Levertijd circa 3 weken

Vanaf €43,00

Bekijk het assortiment

Zo bestel je jouw duo rolgordijn op basis van een kleurstaal:

 1. Kijk op het staallabel tot welke collectie je kleurstaal behoort.
 2. Klik hieronder op de collectie van jouw keuze en vervolg de stappen.

Standaard duo rolgordijnen of maatwerk

Standaard duo rolgordijnen hebben vaste afmetingen en deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast bieden we jou twee soorten maatwerk aan, namelijk Maatwerk Basis en Maatwerk Plus service. Stel dat je de gordijnen enkel wilt laten inkorten, in de breedte of in de lengte dan is de Maatwerk Basis jouw beste keuze. En wil je duo rolgordijnen die perfect aan jouw persoonlijke wensen voldoen, dan kies je voor de uitgebreide Maatwerk Plus service.

Duo rolgordijnen op maat laten maken

Koop je duo rolgordijnen op maat, dan past je raamdecoratie altijd perfect bij je interieur. En dat is belangrijk, want van sfeervolle, mooie gordijnen geniet je elke dag. Ook is de confectie van duo rolgordijnen bij GAMMA heel betaalbaar. Dankzij de maatwerk service geniet je zowel van hoogwaardige gordijnstoffen als van een kwalitatieve afwerking. De duo rolgordijnen hebben mooi afgewerkte hoeken en krijgen extra verstevigde zomen. Dankzij het goede naaiwerk gaat je duo rolgordijn op maat dus tientallen jaren mee. De kwaliteit van de gordijnstof zorgt ervoor dat je zelf weinig onderhoud hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Meet jouw kozijnen op en in een aantal stappen heb je jouw duo rolgordijn op maat.

Duo rolgordijn op maat maakt wonen comfortabel

Een dubbel rolgordijn op maat past altijd perfect. Deze duo rolgordijnen vormen namelijk één mooi geheel met de rest van je interieur. Hiermee maak je het leven ook een stuk comfortabeler. Je hebt volledige controle over de lichtinval en je bedient de stand van de duo rolgordijnen eenvoudig zelf. Bovendien sluiten de gordijnstoffen aan bij de kozijnen en hebben deze een isolerend effect. Is het donker buiten, dan zorgen de verduisterende rolgordijnen voor 100% privacy.

Duo rolgordijnen zelf monteren of laten installeren

Laat je de montage van je duo rolgordijnen graag over aan een ervaren vakman? Dat kan. Via onze GAMMA klusservice vinden we een vakspecialist in je buurt om je duo rolgordijnen professioneel te laten installeren. De klusservice monteert zowel de standaard duo rolgordijnen als de duo rolgordijnen op maat.

Heb je nog vragen, kom dan zeker langs bij jouw GAMMA winkel. We helpen je graag verder met persoonlijk advies en praktische tips.

Recent bekeken