Online betalen

Bancontact / Mister Cash
Betalen met Bancontact / Mister Cash is gratis. Je betaalt online via je eigen bank. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven.

VISA of MasterCard
Als je met creditcard betaalt, wordt de betaling pas afgeschreven wanneer een product is geleverd. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, dan moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van jouw bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt je online betaling extra veilig.

Bij bedragen hoger dan 2.500 euro kun je niet met creditcard betalen.

PayPal
Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal-account nodig. Wanneer je bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoef je alleen maar je e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen.

Bij bedragen hoger dan 1.500 euro kun je niet met PayPal betalen.

Je kunt een bestelling op GAMMA.be niet bij de kassa in de winkel afrekenen.

Betalen in je GAMMA winkel

In alle GAMMA winkels kun je contant, met creditcard of met een reguliere betaalpas betalen. Ook is het mogelijk om met Payconiq te betalen in de GAMMA winkels. Betalen met American Express is helaas niet mogelijk.

Daarnaast aanvaarden we in de GAMMA winkels ook GAMMA Cadeaukaarten, Ecocheques, Consumptie- of Koopkrachtcheques en Cadeaucheques van Monizze, Pluxee (Sodexo) en Edenred. Je kan met je deze cheques alleen betalen aan de kassa in de GAMMA winkel, niet in de webshop of aan de zuil in de winkel.


Intergamma op rekeningafschrift
Jouw betaling aan gamma.be vind je op uw rekeningafschrift onder de naam Intergamma BV.

Recent bekeken