Online betalen

Bancontact / Mister Cash
Betalen met Bancontact / Mister Cash is gratis. Je betaalt online via je eigen bank. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven.

VISA of MasterCard
Als je met creditcard betaalt, wordt de betaling pas afgeschreven wanneer een product is geleverd. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, dan moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van jouw bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt je online betaling extra veilig.

Bij bedragen hoger dan 2.500 euro kun je niet met creditcard betalen.

PayPal
Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal-account nodig. Wanneer je bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoef je alleen maar je e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen.

Bij bedragen hoger dan 1.500 euro kun je niet met PayPal betalen.

Je kunt een bestelling op GAMMA.be niet bij de kassa in de winkel afrekenen.

Betalen in de GAMMA-winkel

In alle GAMMA-winkels kun je contant betalen. Ook accepteren we alle reguliere betaalpassen en creditcards in de GAMMA-winkels. Betalen met American Express is helaas niet mogelijk.

Daarnaast aanvaarden we in de GAMMA-winkels ook ECO cheques en Cadeaucheques van Monizze, Sodexo en Edenred. Bovendien kan je vanaf 1 augustus 2021 in de GAMMA-winkels ook betalen met Consumptiecheques.

Je kan met je ECO-, Cadeau- en Consumptiecheques alleen betalen aan de kassa in de winkel, niet in de webshop of aan de zuil in de winkel.

Op onderstaande pagina's vind je meer informatie over diverse betalingsmogelijkheden.
- GAMMA Cadeaukaart
- Eco cheques


Intergamma op rekeningafschrift
Jouw betaling aan gamma.be vind je op uw rekeningafschrift onder de naam Intergamma BV.

Recent bekeken