Verfbenodigdheden kopen bij GAMMA

Iedereen kent GAMMA als dé verfspecialist en daarom pakken we dat ook altijd professioneel aan. Zelfs al gaat het maar om een kleine muur of een decoratieve tekening op je wand. We weten dat kleur de grootste impact heeft op je interieur. Ontdek hieronder welke verfbenodigdheden je nodig hebt.

Kleine verfbenodigdheden, groot resultaat

Een goede voorbereiding bij verf is het halve werk. Kies daarom de verfbenodigdheden waarmee je het verven eenvoudig en professioneel voorbereidt. De onmisbare accessoires bij een perfecte voorbereiding zijn een schuurspons, afplaktape en folie. Enkel met een vetvrije ondergrond hecht de verf zich bijvoorbeeld sterk, zonder ongewenste strepen. Ook een juiste verfborstel zorgt voor een egale uitstrijk. Bij grote oppervlakken, is een verfrol efficiënter. Een verfpistool is vaak het meest geschikt voor je tuinhuis of carport. Voor je echter begint met verven, is het noodzakelijk om plinten en andere randen met afplaktape te beschermen. Goede tape hecht zich sterk, zonder je ondergrond te schenden. En tot slot is er ook een folie nodig om je vloer veilig af te dekken.

Oneffen muren? Snel opgevuld!

Heel kleine oneffenheden, zoals ruw hout, maak je glad met schuurpapier. Wanneer dat niet werkt, vul je oneffenheden en gaten mooi op met een schilderskit. Voor grote scheuren koop je best plamuurmiddelen.

Alle verfbenodigdheden online bestellen

Samen met je verfbenodigdheden bestel je ook alle verf eenvoudig online. Bekijk de verschillende glanzende, matte en natuurlijke kleuren en vergelijk eenvoudig tussen verschillende verfmerken. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken