Je kunt je online aankopen op 2 manieren retourneren:
1. Gratis terugbrengen in de winkel. Vergeet niet je factuur mee te nemen.
2. Op eigen kosten retourneren per post. Terugsturen per post kost € 4,95.

Ruilen of terugbrengen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Maatwerkartikelen kun je niet ruilen of retourneren.

Wil je een bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Je kunt alleen een retour aanmelden wanneer je het artikel al ontvangen hebt.

Meld je retour aan

Wij raden je aan om verf (latex, lak, beits en was), lijm, kit en reinigingsmiddel niet per post te versturen. Breng deze liever terug naar de GAMMA-winkel. Want als er bij het verzenden lekkage ontstaat, kan jij aansprakelijk worden gesteld voor alle eventuele schade.

Retourneren van verf, lijm, kit en reinigingsmiddel

Retourvoorwaarden

  • Je kunt een product binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de winkel of terugsturen naar de webshop. De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt.
  • Direct omruilen voor een ander artikel kan alleen in de GAMMA-winkel. Ruil je een artikel voor een goedkoper product? Dan krijg je de rest van het betaalde bedrag terug.
  • Ruilen of terugsturen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit om goed te kunnen beoordelen of je het wilt houden.
  • Indien verpakkingen van bijvoorbeeld tegellijm, cement en zand zijn geopend of beschadigd dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Het product kunnen wij immers niet meer verkopen. Op maat gemaakte raamdecoratie, planten, gezaagde of bewerkte materialen of samengestelde deuren kan je niet ruilen of retourneren.
  • Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je het artikel hebt teruggestuurd (of na herroeping), storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.
  • Als je de hele bestelling terugstuurt, storten we ook de verzendkosten terug op je rekening. Dit zijn de verzendkosten die je betaalde voor thuislevering. De eventuele kosten van het terugsturen (retourkosten) moet je wel betalen.
Meer informatie over herroepingsrecht

Wat moet je doen?

Indien je een online aankoop wil retourneren meldt je deze eerst aan via deze pagina.
Hoe je jouw bestelling terugstuurt, hangt af van hoe die is geleverd. Dat staat in de e-mail van de orderbevestiging.

Geleverd door PostNL

Is je online bestelling geleverd door PostNL? Dan kun je voor een snelle afhandeling van je retour het beste naar de winkel gaan. Retourneren kost dan niks. Neem de factuur mee die je per e-mail hebt ontvangen.

  • Betaalde je jouw online aankoop met Bancontact / Mister Cash? Dan storten wij het aankoopbedrag terug op je bankrekening.
  • Betaalde je jouw online aankoop met creditcard of via PayPal? Dan storten we het aankoopbedrag terug op je creditcardrekening of PayPal-account. Het duurt een paar dagen voordat het geld op je rekening of account staat.

Toch terugsturen per post?
Terugsturen per post kan ook. Het kost wel € 4,95. Je betaalt die € 4,95 niet direct aan PostNL. Wij trekken dit bedrag af van het bedrag dat we terugbetalen. Meld je retour eerst hier aan.

Geleverd door Extra@Home

Is je online bestelling geleverd door Extra@Home? Dan kun je voor een snelle afhandeling het beste naar jouw GAMMA-winkel gaan. Retourneren kost dan niks. Neem wel de factuur mee die je per e-mail hebt ontvangen. Ga je liever niet naar de winkel? Meld je retour dan hier aan. Wanneer een artikel moet worden opgehaald, zijn de retourkosten gelijk aan de leveringskosten.

Geleverd door een leverancier

Is je online bestelling geleverd door een leverancier van GAMMA? Ga voor een snelle afhandeling van je retour naar de winkel. Retourneren kost dan niks. Neem wel de factuur mee die je per e-mail hebt ontvangen. Ga je liever niet naar de winkel? Meld je retour eerst hier aan. Als we de bestelling via de leverancier terugnemen, zijn de kosten gelijk aan de kosten voor levering met uitzondering van gratis bezorgen.

Op het ruilen en retourneren van online bestellingen zijn de algemene voorwaarden webshop van toepassing.

Recent bekeken