Algemene verkoopvoorwaarden winkel
Voor aankopen in de winkel gelden de Algemene voorwaarden winkel. Je vindt in deze voorwaarden onder meer informatie over de leveringsvoorwaarden, omruilvoorwaarden en garantiebepalingen.

Algemene voorwaarden webshop (pdf)
GAMMA is aangesloten bij BeCommerce, hét Belgische keurmerk voor bedrijven die artikelen en/of diensten verkopen via internet. Dit betekent voor de klant dat deze veilig online kan bestellen met duidelijke leveringsvoorwaarden. Je kunt de Algemene voorwaarden webshop inzien en downloaden.

Algemene voorwaarden klantenkaart
Op de GAMMAplus kaart zijn de algemene voorwaarden klantenkaart van toepassing. Je vindt in deze voorwaarden onder meer informatie over de bonvoorwaarden, aanvraagmogelijkheden en de regelgeving omtrent persoonsgegevens en privacy.

Algemene voorwaarden GAMMApro kaart
Op de GAMMApro kaart zijn de algemene voorwaarden GAMMApro kaart van toepassing. Je vindt in deze voorwaarden onder meer informatie over de kortingsvoorwaarden, aanvraagmogelijkheden en de regelgeving omtrent persoonsgegevens en privacy.

Algemene voorwaarden GAMMA folder
In de GAMMA folder staan alle actuele acties en aanbiedingen vermeld. De acties en aanbiedingen zijn niet altijd en overal geldig.

Online product reserveren en ophalen in de winkel
Een aantal winkels biedt de mogelijkheid om online een product te reserveren die je in de winkel kunt ophalen.

Richtlijnen voor het schrijven van een review
Bekijk onze richtlijnen voor het schrijven van een review. Schrijf een review en maak kans op een waardebon ter waarde van € 100.

Levering
Deze bezorgvoorwaarden zijn van toepassing op de online aankopen.

Voorwaarden voor kortingen en promoties
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de kortingen en promoties.

Recent bekeken