Koop je nu lamellen op maat of kant-en-klare lamellen, alle raamdecoratie bij GAMMA is betaalbaar. Wil je weten welke lamellen het mooiste resultaat geven, verken dan de vele neutrale, koude en warme kleurtinten.

Lamellen standaardmaten

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte vanaf 90 cm t/m 250 cm Hoogte vanaf 130 cm t/m 260 cm
 • Binnen 1 werkdag in huis

Vanaf €85.49

Bekijk het assortiment

Lamellen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken

Lamellen op maat

 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Levertijd circa 3 weken

Zo bestel je jouw lamellen op basis van een kleurstaal:

 1. Kijk op het staallabel tot welke collectie je kleurstaal behoort.
 2. Klik hieronder op de collectie van jouw keuze en vervolg de stappen.

Standaard lamellen of maatwerk

Standaard lamellen hebben vaste afmetingen en deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast bieden we jou twee soorten maatwerk aan, namelijk Maatwerk Basis en Maatwerk Plus service. Stel dat je de lamellen enkel wilt laten inkorten, in de breedte of in de lengte dan is de Maatwerk Basis jouw beste keuze. En wil je lamellen die perfect aan jouw persoonlijke wensen voldoen, dan kies je voor de uitgebreide Maatwerk Plus service.

Lamellen op maat laten maken

Heb je extra hoge of brede ramen, dan zijn lamellen op maat heel erg geschikt. Deze raamdecoratie valt namelijk extra mooi bij ramen met afwijkende maten. Deze lamellen hebben verticale shutters en vallen elegant. Zeker met lamellen die de grond raken, benadruk je de hoogte van een kamer. Met lamellen vergroot je dus de optische grootte. Dankzij het maatwerk sluiten de verticale shutters perfect aan op je kozijn en hebben de stoffen lamellen een isolerend effect. De dikke textielstructuur ziet er geraffineerd uit en zorgt voor mooi gefilterd licht in je bureau of woning. Benieuwd naar de vele kleurtinten? Meet jouw kozijnen op en in een aantal stappen vind je jouw stijlvolle lamellen op maat.

Verticale jaloezieën op maat om comfortabel te wonen

Lamellen schuif je naar links of rechts, waardoor je voor een maximale lichtinval zorgt op zonnige dagen. Met de bediening draai je alle shutters in de gewenste stand en speel je zelf met de inkijk en lichtinval. Daarom zijn lamellen op maat extra functioneel op momenten dat je een kamer volledig wenst te verduisteren. Dankzij het maatwerk komt dan geen enkel licht naar binnen, wat handig is in een slaapkamer. Koop je lichtdoorlatende lamellen, dan geniet je van natuurlijk daglicht en heb je tegelijk voldoende privacy. Voor de badkamer bestaan er vochtbestendige stoffen lamellen. Om comfortabel te wonen kies je dus ongetwijfeld voor verticale jaloezieën op maat.

Lamellen eenvoudig laten installeren

Laat je de montage van je lamellen graag over aan een ervaren vakman? Dat kan. Via onze GAMMA klusservice vinden we een vakspecialist in je buurt om alle lamellen professioneel te laten installeren. De klusservice monteert zowel de standaard lamellen als de lamellen op maat.

Heb je nog vragen, kom dan zeker langs bij jouw GAMMA winkel. We helpen je graag verder met persoonlijk advies en praktische tips.

Recent bekeken