close

Review van de maand

Help anderen bij het kiezen van een product en maak daarbij kans om te worden gekozen als "Review van de Maand". Schrijf een review en maak kans op een GAMMA cadeaukaart van €100. Elke maand wordt er één review tot beste verkozen.

Jouw review is geld waard

Bij GAMMA stellen wij jouw mening op prijs. Ben je tevreden of juist niet tevreden over het geleverde product? Dat weten we graag! Plaats dus steeds jouw review online. Een review kan neutraal, positief of negatief zijn. Door het delen van jouw mening help je niet alleen een ander de juiste keuze te maken, jouw review maakt ook nog eens kans op de titel ‘Review van de Maand’ en een GAMMA cadeaukaart ter waarde van €100.

Hoe schrijf je een review?

  1. Surf naar de productpagina van het door jouw aangekochte product
  2. Klik onderaan het product op 'Reviews'
  3. Beschrijf jouw eigen ervaring met betrekking tot het gekochte product.
  4. Voldoet het product aan je verwachtingen?
  5. Beschrijf de plus-, min- en verbeterpunten van het product.
  6. Hoe is de prijs-kwaliteitsverhouding?

Voorwaarden

  • Iedere maand wordt er een 'Review van de maand' geselecteerd.
  • Iedere klant die een review schrijft, maakt kans op het winnen van de cadeaukaart
  • Jouw gegevens dienen correct en compleet te zijn bij het inzenden van een review.
  • De klant met beste review wordt in de daarop volgende maand per e-mail op de hoogte gesteld.
  • De cadeaukaart is enkel te gebruiken in een GAMMA winkel in België.
  • De cadeaukaart is niet in te wisselen voor geld.
  • Start: 'Review van de maand' maart 2017.
  • Bij tips of klachten kan je contact opnemen via het contactformulier.

Review van de maand

Op deze pagina vind je alvast de winnende reviews van de voorbije maanden.

Winnende review van november 2018

De winnende review van de maand november is deze van Nelkie20. Deze klant had de Davos elektrische inzethaard 43,5x60x18 cm besteld als alternatief voor een echte hout- of aardgaskachel. Met behulp van een simpele MDF-plaat zat deze elektrische inzethaard in geen tijd op zijn plaats en kon deze klant genieten van zijn nieuwe sfeerhaard. Wij wensen onze klant nog veel plezier met haar cadeaubon van €100.

Winnende review van oktober 2018

De winnende review van de maand oktober is deze van een anonieme klant. Deze klant had een Gamma bodemfrees BF1400 1400 W gekregen van familie om de droge grond van zijn huis in Spanje te bewerken. Hoewel een klein, licht toestel was deze klant enorm tevreden over het product en het resultaat. Wij wensen onze klant nog veel plezier met haar cadeaubon van €100.

Winnende review van september 2018

De winnende review van de maand september is deze van Ann M. Ann kocht de Bosch grasmaaier accu Rotak 32 LI 36 V 32 cm. Ze was tevreden over zowel de service die ze kreeg in de winkel, als het product dat ze uiteindelijk heeft gekocht. Wij wensen Ann en haar gezin nog veel plezier met haar cadeaubon van €100.

Winnende review van augustus 2018

De winnende review van de maand augustus is deze van Derk. Hij schreef een review over het Aquaplan nokstuk Aqua-pan antraciet. Hij was zo tevreden van zijn aankoop doordat het product goed te gebruiken was en ook makkelijk aan te passen was aan de noden van zijn eigen dak. Wij wensen Derk veel plezier met zijn cadeaubon van €100.

Winnende review van juli 2018

De winnende review van de maand juli is deze van Valerie_en_wim. Zij zochten last minute een barbecue om te kunnen genieten van het goede weer, online kozen ze voor de Weber houtskoolbarbecue Bar-B-Kettle 47 cm zwart. Dankzij de snelle levering van GAMMA konden ze de dag erna al aan de slag met hun barbecue. De reviewers waren zeer tevreden van zowel de service als van de barbecue. Voor hun fijne review wonnen ze de cadeaubon ter waarde van € 100. We wensen Valerie en Wim nog veel plezier met hun nieuwe barbecue

Winnende review van juni 2018

De review van de maand juni is deze van Laetitia. Laetitia en haar gezin waren op zoek naar een WC-pot voor hun gastentoilet. Na lang zoeken kozen ze voor de Lafiness wc-pack Roma 3/6l wit. Ze kochten deze online en na een snelle levering, stond deze toilet pot te blinken in hun huis. De reviewer was heel tevreden van deze toilet. Met hun review wonnen ze de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van mei 2018

De review van de maand mei is deze van Cuypz over onze Sierschors Sylvester 2m3 15-25mm. De reviewer Cuypz had tijdens een kortingsactie sierschors besteld voor zijn tuin. De reviewer was heel tevreden van de sierschors en ook van het prachtige eindresultaat. Wij wensen de winnaar nog veel plezier in zijn tuin en met de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van april 2018

De review van de maand april is deze over Kastpoot rond met voet 50 mm zilvergrijs. De reviewer Inneke had kastpoten nodig die ze individueel zou kunnen verstellen voor haar oneven vloer. De reviewer was heel blij met het resultaat en haar mooie nieuwe kasten. Wij wensen de winnaar nog veel plezier toe met haar nieuwe kasten en met de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van maart 2018

De review van de maand maart is deze over Tuinscherm Jumbo toog 180x180 cm. De reviewer Kimberleyke003 wou graag haar tuin afbakenen en na lang zoeken kwam ze bij deze Jumbo tuinschermen terecht. De reviewer was heel blij met het resultaat en haar mooie nieuwe tuin. Wij wensen de winnaar nog veel plezier toe met haar prachtige, nieuwe tuin en met de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van februari 2018

De review van de maand februari is deze over de wandtegel metro wit. De reviewer Nenali had deze tegels al eerder gebruikt in haar vorige woning en was zo tevreden dat ze de tegels ook besteld had voor haar nieuwe keuken. Om een moderne look te bekomen ging Nenali creatief aan de gang, met een prachtig resultaat.. Wij wensen de winnaar nog veel plezier toe met haar prachtige, nieuwe keuken en met de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van januari 2018

De review van de maand januari is deze over de Ferm werkbankslijpmachine BGM1019. JeroeM was enthousiast over dit toestel door de kwaliteit van deze machine en de scherpe prijs. Wij wensen de winnaar nog veel plezier toe met zijn werkblankslijpmachine en met de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van december 2017

De review van de maand december is deze over de Bosch multitool PMF 2000 CE. De anonieme reviewschrijver was enthousiast over dit toestel doordat de opzetstukken zo makkelijk te verwisselen en te gebruiken waren. Wij wensen de winnaar nog veel plezier toe met zijn Bosch Multitool en met de cadeaubon ter waarde van € 100.

Winnende review van november 2017

De bezoeker onder de naam Alibaba kocht onze GAMMA 1x dekkende matte verf om de muren en plafond in zijn gang te schilderen. Alibaba was heel tevreden over het eindresultaat met deze verf en de snelheid waarmee zijn verfklus was geklaard. We wensen Alibaba nog veel genot van zijn mooi geschilderde hal en natuurlijk ook veel plezier met de cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van november.

Winnende review van oktober 2017

Voor de maand oktober kozen we de review van Toinen uit als winnaar van de maand. Hij kocht de Philips Enneper inbouwspot voor zijn Gyproc plafond. De inbouwspots moesten aan een aantal eisen voldoen en uiteindelijk vond hij zijn ideale spots op onze webshop. We wensen Toinen veel plezier met de cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van oktober.

Winnende review van september 2017

Voor de maand september kozen we de review van Naud uit als winnaar. Hij kocht de decoratieve Canyon steenstrips om zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. De prachtige kleur en het gemak van het aanbrengen van de steenstrips waren voor Naud de grote pluspunten. We wensen Naud veel plezier met het eindresultaat en de cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van september.

Winnende review van augustus 2017

Voor de maand augustus kozen we de review van titatovenaar uit als winnaar. Zij kocht de Philips tuinpaal Arbour om haar terras en tuin te verlichten. Zowel de grootte als het warm licht verraste haar aangenaam. We wensen haar veel plezier met haar prachtige tuinverlichting en haar cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van augustus.

Winnende review van juli 2017

Voor de maand juli kozen we de review van Felix uit als winnaar. Hij kocht de Gardena grasmaaier PowerMax om zijn gazon snel en eenvoudig te kunnen maaien. Met de grasmaaier kan Felix nu genieten van een nette, grasgroene gazon. Proficiat Felix met je cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van juli.

Winnende review van juni 2017

Voor de maand juni werd de review van Sofie gekozen tot de review van de maand. Zij kocht GAMMA gipsplaatprimer om haar nieuw geplaatste gipsplaatsen een primerlaag te geven. Het product voldeed volledig aan haar verwachtingen en zorgde voor een mooi eindresultaat. Proficiat Sofie met je cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van juni.

Winnende review van mei 2017

Winnaar van de review van de maand is deze anonieme klusser die zwarte GAMMA roljaloezieën kocht voor zijn woonkamer en deze waren een perfecte match voor zijn grote ramen. Wij wensen hem nog veel plezier toe met zijn nieuwe roljaloezieën en zijn cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van mei.

Winnende review van april 2017

Martin kocht GAMMA wit zand 25 kg om zijn terras weer nieuw leven in te blazen. Na het reinigen van de terrastegels en het invegen van het wit zand, zag zijn terras er weer zo goed als nieuw uit. Deze klant kan weer genieten van zijn mooie tuin en terras, alsook van een leuke cadeaukaart ter waarde van € 100. Proficiat.

Winnende review van maart 2017

Debbie kocht GAMMA muurverf mat ecru 5L en kreeg naast een prachtig geschilderde woonkamer, ook nog eens een cadeaukaart van € 100 voor de winnende review van maart. Hartelijk dank voor jouw eerlijke mening en veel plezier met jouw cadeaukaart!