Koop je nu een kant-en-klaar rolgordijn of een rolgordijn op maat, elke optie bij GAMMA is betaalbaar. Wil je weten welk rolgordijn het mooiste resultaat geeft, bekijk dan ons advies. We zetten alle voordelen van rolgordijnen voor jou op een rijtje.

Rolgordijnen standaardmaten

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte vanaf 60 cm t/m 270 cm Hoogte 190 cm of 250 cm
 • Binnen 1 werkdag in huis

Vanaf €20,00

Bekijk het assortiment

Rolgordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken

Vanaf €24,95

Bekijk het assortiment

Rolgordijnen op maat

 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Levertijd circa 3 weken

Vanaf €22,00

Bekijk het assortiment

Zo bestel je jouw rolgordijn op basis van een kleurstaal:

 1. Kijk op het staallabel tot welke collectie je kleurstaal behoort.
 2. Klik hieronder op de collectie van jouw keuze en vervolg de stappen.

Standaard rolgordijnen of maatwerk

Standaard rolgordijnen hebben vaste afmetingen en deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast bieden we jou twee soorten maatwerk aan, namelijk Maatwerk Basis en Maatwerk Plus service. Stel dat je de gordijnen enkel wilt laten inkorten, in de breedte of in de lengte dan is de Maatwerk Basis jouw beste keuze. En wil je rolgordijnen die perfect aan jouw persoonlijke wensen voldoen, dan kies je voor de uitgebreide Maatwerk Plus service.

Rolgordijnen op maat laten maken

Koop je rolgordijnen op maat, dan past je raamdecoratie altijd perfect bij je interieur. En dat is belangrijk, want het maatwerk zorgt voor een strakke afwerking. Bij GAMMA koop je stevige rolgordijnstoffen die extra lang meegaan. Hierbij heb je keuze uit extra dikke rolgordijnen die mooi vallen en het geluid in je kamer dempen. De rolgordijnen hebben strak afgewerkte hoeken en krijgen extra verstevigde zomen zodat de stoffen niet loskomen. Dankzij het goede naaiwerk gaan je rolgordijnen op maat dus heel erg lang mee. Met gordijnen op maat sluiten alle hoeken namelijk perfect aan op de kozijnen en hebben de gordijnstoffen ook een isolerend effect. De dikke textielstructuur ziet er geraffineerd uit en is tegelijk erg makkelijk schoon te maken. Benieuwd naar de stijlvolle afwerking? Meet jouw kozijnen op en in een aantal stappen heb je modieuze rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen op maat zorgen voor tijdloos comfort

Of de zon nu heel fel schijnt of je wilt net zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenhalen, rolgordijnen zijn decoratief en tegelijk erg functioneel. Zeker als je rolgordijnen op maat koopt, sluiten alle hoeken perfect aan op de kozijnen en houden rolgordijnen alle zonlicht buiten als je ze naar beneden rolt. Voor een slaapkamer bijvoorbeeld zijn verduisterende rolgordijnen op maat erg populair. Of aan een raam waar veel inkijk is, zorg je met rolgordijnen op maat voor de gewenste privacy. Dan is een rolgordijn op maat zeker belangrijk om het gewenste resultaat te krijgen. Voor een badkamer of keuken kies je best een vochtbestendig rolgordijn. Wil je zowel licht als privacy? Met de lichtdoorlatende variant laat je natuurlijk licht binnen en geniet je tegelijk van volledige privacy.

Rolgordijnen eenvoudig laten installeren

Laat je de montage van je rolgordijnen graag over aan een ervaren vakman? Dat kan. Via onze GAMMA klusservice vinden we een vakspecialist in je buurt om alle rolgordijnen professioneel te laten installeren. De klusservice monteert zowel de standaard rolgordijnen als de rolgordijnen op maat.

Heb je nog vragen, kom dan zeker langs bij jouw GAMMA winkel. We helpen je graag verder met persoonlijk advies en praktische tips.

Recent bekeken