GAMMA heeft een zeer uitgebreide collectie vouwgordijnen. Kies voor een vouwgordijn in een standaardmaat of kies een gordijnstof uit en laat je vouwgordijn op maat maken.

Vouwgordijnen op maat

  • Stel je eigen vouwgordijn samen
  • Keuze uit vele kleuren en afwerkingen
  • Keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen
  • Volledig op maat gemaakt voor jouw raam
  • Let op; vanwege grote belangstelling kan de levertijd langer duren dan normaal
Stel je vouwgordijnen samen

Vouwgordijnen in standaardmaten

  • Keuze uit diverse kleuren en maten
  • Breedte: vanaf 60 cm t/m 180 cm
  • Hoogte: vanaf 175 cm of 180 cm
  • Zelf eenvoudig in te korten door middel van de meegeleverde strijkband
  • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk het assortiment

Een ruime keuze aan vouwgordijnen

Wil je een echte sfeermaker in huis halen? Kies voor een vouwgordijn als raamdecoratie. Je hebt bij GAMMA een uitgebreide keuze uit vouwgordijnen in verschillende stofsoorten, kleuren en dessins. Onze vouwgordijnen worden kant-en-klaar geleverd, inclusief alle benodigdheden om de vouwgordijnen aan de wand of het plafond te bevestigen. Vind je geen geschikt vouwgordijn? Bestel dan online eenvoudig een vouwgordijn op maat dat precies past bij je raam of deur. Ontdek hier al onze vouwgordijnen, van verduisterende vouwgordijnen tot vouwgordijnen met baleinen.

Vouwgordijnen met of zonder baleinen

Bij GAMMA vind je onder andere vouwgordijnen met baleinen. Baleinen, de horizontale latjes, zorgen ervoor dat je vouwgordijn strak hangt. Ze lopen door de stof, in een 'gootje' of 'tunnel' dat daarvoor in de stof genaaid is. Met baleinen wordt het doek gelijkmatiger opgevouwen. Er bestaan vouwgordijnen met baleinen aan de achterkant en voorkant. Wanneer de baleinen aan de achterkant zitten, tegen de raamkant, geeft dit je vouwgordijn een strak en modern uiterlijk. Bij vouwgordijn met baleinen aan de voorkant, de kamerkant, zie je de baleinen juist zitten. Door dit benadrukken, creëer je een speels effect. Als je gordijnstof soepel is, kan je de baleinen ook weglaten. Het vouwgordijn valt dan niet strak naar beneden en wordt ook niet strak omhoog getrokken, maar dat is dan juist de bedoeling: losse plooien en een prettige nonchalance.

Verduisterende of lichtdoorlatende vouwgordijnen

Binnen het assortiment vouwgordijnen heb je ook de keuze tussen verduisterende vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen. Wanneer je een goede nachtrust wil hebben kies je voor verduisterende gordijnen, om zo geen licht in de kamer binnen te laten. De lichtdoorlatende vouwgordijnen worden eerder gebruikt in woonkamers, om met de lichtinval te spelen en zo sfeer te creëren.

Koop je vouwgordijnen bij GAMMA

De meeste vouwgordijnen zijn zowel te koop in de webshop als in onze winkels. Bekijk het uitgebreide assortiment vouwgordijnen en bestel direct jouw favoriet. Liever persoonlijk advies? Onze medewerkers ontvangen je met open armen in onze winkels.

Recent bekeken