Gordijnrails, roedes & accessoires

Gordijnrails en gordijnroedes kopen bij GAMMA

Gordijnrails met knijpers, haken, met haken, luxe steunen en mooie eindstop? Werk je gordijnen volledig af met de juiste gordijnrails. Dat kan best onopvallend zijn, of je legt net extra accenten op je raambekleding.

Basic gordijnrails

Een rail is meestal uit basic wit of aluminium. Je plaatst hem deze tegen het plafond, zo valt de rail minder op. Ook als de gordijnen dicht zitten, valt de stof over de gehele rails. De haakjes die aan het gordijn zitten, bevestig je in de ringetjes van de gordijnrails. En wil je een hoek om? Het is erg makkelijk om een bocht in de rail te leggen.

Gordijnroedes met ringen

Gordijnen met lussens, ringen of tunnels schuif je aan een gordijnroede. Dit is niets meer dan een metalen of houten stang die rust op haken. Deze monteer je vervolgens aan de muur. Ook bestaan er roedes waar al ringen aan zitten. Dan bevestig je het gordijn aan de ringen. Het leuke van een gordijnroede is dat deze verkrijgbaar is in allerlei kleuren en stijlen. Met je keuze uit alle soorten gordijnen vind je dus ongetwijfeld jouw ideale raamdecoratie.

Rails, roedels en gordijnaccessoires online bestellen

Niets zo makkelijker om fijne accessoires zoals je gordijnrails online te bekijken. Er is zo’n immers ruim assortiment waarvan je graag de afmetingen, diktes en materialen kent. In de webshop vind je dan alle nodige info duidelijk terug bij elk product. Bovendien helpt het jou om meteen de juiste gordijnen te kopen. Zo heb je morgen alle raamdecoratie in huis mits je vandaag voor 21.00 uur bestelt. Ook reken je op de GAMMA montageservice wanneer je een perfecte montage wenst van je raamdecoratie.

Recent bekeken