• Aquaplan
Toon meer Toon minder

Onderlagen & folie

17 resultaten

Onderlagen en folie kopen bij GAMMA

Een waterdicht dak? Dan is je onderlaag en folie de belangrijkste basis. Ze steken onder je dakplaten of dakrollen en zijn een onmisbaar membraan. Niet alleen tegen lekkage, maar ook tegen koude. Een degelijke onderlaag werkt dus ook isolerend en verlaagt je energiefactuur.

Dakfolie steken heeft zo z’n voordelen

Zelf isoleren heeft zo z’n voordelen, dus ook dakfolie. Zo zorgt deze folie voor jouw waterdicht en isolerend dak. Ook met isolerende dakplaten spaar je bovendien extra uit aan energiekosten. Zo is het altijd aangenaam binnen, ook bij barkoud Belgisch weer. En als de temperaturen buiten te hoog oplopen, blijft je woning heerlijk koel binnen. Door energie te besparen heb je een extra lage energiefactuur. Dat is comfortabel wonen én besparen. Zo geniet je elke dag bewust van de extra euro’s die je in je zakken steekt, omdat je niet langer energie verspilt.

Dakbedekking bestellen

Ken je de afmetingen van je dak? Dan bestel je dakfolie, dakplaten of dakrollen eenvoudig online. Ook handig is om alle dakbedekking als pakket te kopen. Een goede voorbereiding is al de helft van het werk. En heb je te veel over? Dan kan je bijvoorbeeld makkelijk een overlap maken. Laat je de dakbedekking over aan je vakman? Dan vind je de prijzen online en kan je vervolgens eenvoudig een offerte opvragen.

Recent bekeken